reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Witam sie o normalnej porze :)
U nas bez zmian bol jest, i naprawde czuje ze juz nieweile chwil zostalo by prztulic naszego Maluszka :):):)
Jestem wkurzona na mojego P bo grzebal cos wczoraj przy lodowce i co?? Zepsul ja wrrr, akurat teraz, no ale coz i tak mielismy kupic wieksza wiec dzis bedzie musial to ogarnac.... Oczywiscie on nie nawidzi sam jezdzic lubi jak ja jezdze z nim ale za kare pojedzie sam :)
Sniadanko, pranie wstawilam Malego (ostatnie) i nosidlo tez piore...
Takze dzis cos pozytecznego zrobie:)

reklama
Agaa to ja mam tak samo cały dzień czekam na męża po to żeby podać mu obiad i usłyszeć jaki jest potwornie zmęczony i musi się połozyć ciągle gapi się w tv lub ostatnio coraz częściej gra, w ogóle właściwie to mam wrażenie, że nie mam z nim o czym gadać ostatnio więc dziś nie wyszłam jeszcze z sypialni a gdy wchodzi żeby spytać co mi jest to odpowiadam, ze zachowuje się dokładnie jak on jak mnie o coś nie spyta to sama nic nie powiem, ale nie ma co oczekiwać cudów oni nie mają pojęcia co mamy w głowach teraz przed porodem. I masz pewnie rację że ostatnie zostaniemy na tym forum, tez wolałabym znac date cesarki jeśli już ją mam mieć i strasznie jestem ciekawa ile ten mały przybierze na wadze skoro w miesiąc 1300 gram ech i och dziewczyny
Rojku życzę żeby mała wyzdrowiała jak najszybciej ja to nawet chciałam żeby mój przedszkolak teraz przychorował wolałam teraz niż później, a tu jak na złość pewnie choróbsko, które i tak go dopadnie odezwie się w grudniu :)
dehaira gratuluje:) super tak słyszeć codziennie, że komuś rodzi się maleństwo:-):-):-)aaa i jeszcze dodam, że pani doktor zasugerowała, ze jednak mogę rodzić sama biorac pod uwagę że pierwsze dziecko urodziłam sn z wagą 4330, ale ja wolę cesarkę niż popękany tyłek i krocze. Jeśli ten mały będzie większy po co mam ryzykować że mi się zaklinuje... umarłabym chyba

Ostatnia edycja:
ale jestem zla o ta lodowke jakby malo bylo wydatkow teraz brrr....Maly startuje z imprezka w brzusiu, nic sobie nie robi z tego ze ja az nieraz podskakuje.. wiec zostaly nam pelne 3 tyg, do terminu z usg bo termin z om na jutro...

reklama
Do góry