reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Justyna gratulujemy! :D

Ojj kiedy moja Milenka wyjdzie :( Już nie mogę się doczekać :( Ten pokoik taaaki piękny i samotny jak narazie :p

Ja od urodzenia miałam uczulenie na sierść, jednak wyrosłam z tego mając około 16 lat, żadne maście nie pomagały, odczulania itp, po prostu musiałam przejść proces dojrzewania ;D Mam nadzieję, że Milenka nie będzie uczulona, bo nie mogłabym się pozbyć Scooby'ego!
Mężuś już w domku, dlatego humor polepszył się na dobre, także dlatego, że jutro jedziemy po nową pralkę :) Znalazłam moją "idealną" z funkcją pupil i baby protect, co mnie mega cieszy i w dodatku jest na przecenie :-D
Dostałam od koleżanki rafaello i ferrero rocher jako podziękowanie za materiały na studia, ale się nażarłam :D

gratuluje :)

ja po dzisiejszej wizycie wyladowalam w szpitalu na obserwacji. cisnienie u lekarza 160/95 później spadlo do 145/95 i tak się utrzymuje. dostalam juz cos na zbicie. jak wroce do domu to sie odezwę :)

Witam was dzisiaj:) oj dziewczyny współczuję wam tych wszystkich problemów cukrzyca ciśnienia swedzenie puchniecie ale jednak my to twarde babki damy radę dla naszych malenstw. Ja dziś bojowo nastawiona do swiata patrz nie tykaj ale M ma przywiesc komode dla małej więc może mi przejdzie. Dokucza mi straszny kaszel bylam u lekarza i niby nic nie widać więc nie wiem Skad sie on bierze.
Justyna wielkie gratulacje też już bym chciała przytulić moja kruszynke ale wole poczekac aż będzie gotowa :)

Ostatnia edycja:
gratulacje dla świeżej mamusi:)rojku te Paxy są bardzo fajne..my już szafy mamy obstawione że tak powiem ale dokupiliśmy hemnesa regał na książki do salonu, plus półkę nad przewijak..cc równo za 9 dni a ja mam wrażenie jakbym dopiero zaczeła się przygotowywać..niby wszystko mam ale jeszcze tyle pierdół do załatwienia..im bliżej porodu tym ich wiecej o:wciąz nie wybrałam przychodni a co najgorsze pediatry jako takiego...przy okazji dziewczyny z Wawy macie może jakiegoś sprawdzonego?:)Odnośnie ubrania na wyjście, ja mam bodziak+ spodenki plus kaftanik i tak opakowaną Zawartość pakujemy do kombinezonika i w fotelik. Kocyk będzie w gotowości...w przyszłym tygodniu ma być ładnie więc i tak zastanawiam się czy nie za wiele.

Gratulacje !!!!
Ja właśnie pokłóciłam się z mężem, o bzdurę, ale tak mnie to zdenerwowało, że myślałam, że urodzę. Bez sensu ta kłótnia i teraz muszę go przeprosić. Dziewczyny co się z nami dzieje, ja jestem jak tykająca bomba. Chodzę tak wściekła, może to wychodzi już stres przed moim poniedziałkiem. Niby tak czekałam na ten dzień, ale się strasznie boję i stresuję. Rannnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyy to prawie już !!!!!!!!!!!

reklama
Do góry