reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Oj dziewczyny problemy z internetem mam. Jak taka pogoda, to czasem jest a czasem go nie ma :/ Wkurzające.

aaga moja też się tak wypina, że czasem aż boli.

maagsiaa dobrze, że z chłopem masz lepiej już :)

Lefkowa może jakoś się lepiej nastrój na ten małżeński obowiązek ;P Poczytaj jakąś książkę, czy coś :p

maagsiaa po porodzie to nie miesiąc, ale 6 tyg minimum musi wytrzymać :)

natalunia1987 czekałam właśnie aż dasz znać, co u Ciebie. Dobrze, że dalej w dwupaku! Jak masz taki arsenał leków ze sobą, to jak tylko będziesz grzeczna, to na pewno doczekasz do tego 36/37 tygodnia :)

akaiah 3mam kciuki i czekam na wieści

reklama
U mnie też dziś okropna pogoda, cały czas pada. Sprzątamy z Basią od rana. Muszę do końca września posprzątać we wszystkich szafkach, potem październik to tylko kurze, mycie, sprzątanie. Chyba dopada mnie syndrom wicia gniazdka. Ostatnio jak z Basią w ciąży zaczęłam sprzątać to za kilka dni mi wody odeszły. Dlatego wolę się wziąśc za wszystko wcześniej.

Dziś też mam wizytę u mojego gina. Pomógł mi z tymi hemoroidami, już nie boli i jest w miarę. A dziś się go zapytam, kiedy on myśli, że zrobi to CC. Ciekawa jestem co powie. Chciałabym mniej więcej wiedzieć, bo muszę wcześniej fryzjera i kosmetyczkę zaliczyć :-), bo porodzie będzie ciężko.

rojku doszedł do mnie ten zestaw SNS, na szczęście w idealnym stanie. Najgorsze będzie tylko mycie tych rurek, muszę kupić strzykawkę z igłą. Powiem szczerze, że niezły patent, ale nowe nie powinno tyle kosztować, bo to tylko trochę plastiku.

Dziś mają przyjść śpioszki dla Krzysia z C&A, a więc zostanie mi ostatnie pranie i już będę mogła się do końca spakować do szpitala.

DOMisia mam identycze przemyślenia co do tego SNS - proste a pomocne, ale trochę drogie. I w sumie dziwiłam się, że tylko oni na to wpadli, chyba, że opatentowali?

Cześć mamuśki :)
natalunia1987
odpoczywaj i nie stresuj się a będzie dobrze :) zobaczysz :)) dobrze że już jesteś w domu :)
akaiah no ja podobnie jak Ty tak od końcówki czerwca bez seksu :( trzymam kciuki za wizytę :)
zamówiłam sobie rzeczy do torby do szpitala i cieszę się jak dziecko :D muszę jeszcze tetrę gdzieś kupić.

Witam ! po wczorajszej wizycie wszystko oki. Córcia 1860gram waży i rośnie, wszystkie inne wyniki oki. Nawet moje wymioty i biegunka zbytnio nie pogorszyły wyników i mam przez 3 dni brać potas bo leciutko poniżej normy.

Jeden minus wizyty. Dzidzia nie chce się przekręcić i jeśli pozostanie w takiej pozycji, a wszystko wskazuje ze jednak tak to będzie cesarka. Już się boję. A tak byłam psychicznie nastawiona na naturalny
no.gif
no.gif
no.gif

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

gnosia jest jeszcze sporo czasu! :) A nawet jak ma się ustaloną cesarkę, to bywa, że sobie bąbel robi przewrót do góry nogami i dzień przed ustaloną data :) Może jeszcze nie wpadaj w panikę :) A jak trzeba będzie cesarkę, to też przeżyjesz :)

reklama
Do góry