reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy lipiec 2013

reklama
Hej dziewczynki. No to podobno dzisiaj ostatni ładny dzień pogody tzn. słoneczka, bo od jutra niby mają być burze i ma padać.

Tuśka a Mikołaj w tej chwili to raczkuje, czy chodzi z Twoją pomocą?

Małgosia coś mi się wydaje, że te 4 dni z rodzinką nad morzem dadzą Ci nowe siły na ogarnięcie domu. Miłego wypoczynku w sobotę i niedzielę.

A gdzie reszta mamusiek?

Ja Gabrysia wczoraj i dzisiaj ubrałam w krótką bluzeczke i krótkie spodenki

My siedzimy całe dnie na dworze bo jest piękna pogoda.

Hej:-)
Małgosia i jak sukieneczka na dziś była?
Ewelinka mały raczkuje ale ciągle przy wszystkim staje , tupta do przodu i do tyłu ogólnie kombinuje co na tych małych stópkach może zrobić :tak:
Mam dziś taki dzień , że nic mi się nie chce - normalnie jestem zmęczona.

Mi też nic się nie chce, zjadłam obiad i jakoś tak mnie brzuch boli ehh.

Laurusia dzisiaj testuje wytrzymałość babci:tak: Powinna spać o 11 ale nie zasnęła tylko gadała i się śmiała i rozglądała. Po długim usypianiu poległa dopiero przed 13 i obudziła się całe 38 minut później. Hehe teraz mama rozumie czemu ja czasem narzekam, że nic zrobić nie mogę.

U nas raczkowania jeszcze nie ma, chociaż się zapowiadało. Jest tylko klęczenie w pozycji kota i stanie z pomocą mamy.

Viv my też cały dzień na dworzu także rozumiem.

Hej hej!
Dziewczyny uwielbiam takie ciepłe dni, więc proszę nie straszcie brzydką pogodą:-)
byla sukienka i gole kończyny:-)
Mala Zu próbuje wstawać, ale krzyczy bo nie wie jak usiąść:-D dziewczyny spokojnego weekendu

Hej Mamusie!!!!

Piękna pogoda aż żyć się chce,choć co to za życie:(Mężuś na wyjeździe,a Bulinka już druga noc co godzinkę pobudka,uspokaja ją tylko jak dostanie coś do picia:(Masakra
malgosiaaaa miłego wypadu,choć w pracy ale zawsze z rodzinką;)

Dziewczynki też dzisiaj mam cięzki dzień nic mi się nie chcę.... a tu prasowanie czeka,więc znikam

Miłego wieczoru i przespanej nocki;)

Witam nową mamusię :-)

My wczoraj i dzisiaj kąpaliśmy się w pontonie, bo basenu jeszcze nie dorobiliśmy się :-D
Zobacz załącznik 625725
Alanek spał dzisiaj w ciągu dnia 50 min :baffled:

A jeśli chodzi o ubieranie dzieci, to ja nigdy nie bałam się rozebrać dziecka ;-)
P020713_13.52.jpg
Na zdjęciu Alanek ma 4 dni ;-)

Załączniki

• P020713_13.52.jpg
    P020713_13.52.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Lena śliczny ten twój mały
My dziś też cały dzień na dworze korzystamy z pięknej pogody jutro może nad jeziorko pojedziemy.
Dziewczyny muszę się pochwalić od dziś Gabrysia uczymy (cała rodzinka mu kibicuje) korzystania z nocnika i jak na razie dobrze mu idzie. Mam taką nadzieje ze do końca wakacji opanujemy to do tego stopnia że zrezygnujemy z pampersów
Dzis Gabryś tak dużo chodził przy pchaczu po osiedlu że ze zmęczenia po prostu poszedł do pokoju ustał przy łóżeczku i woła AAA położyłam go i od razu zasnął.P1000886.jpg

Załączniki

• P1000886.jpg
    P1000886.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Lena mam podobne podejście do ubierania. Moja Zu po urodzinach chodzila w samych bodach:-):-):-)
Dziewczyny ale macie pieknych chłopców! !!!
Viv gratulacje, my poleglismy na tym zadaniu nocnikowym.
Btw muszę odszukać pchacz:/
No to ja też się podzielę swoją radością. Sopot jest wspanialy! Jest nam tak cudownie, że jak pomyślę o jutrzejszym dniu w pracy, to mam odruch wymiotny... ogólnie jest szalowo!!!

Do góry