reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

reklama
Hej dziewczynki. No to podobno dzisiaj ostatni ładny dzień pogody tzn. słoneczka, bo od jutra niby mają być burze i ma padać.

Tuśka a Mikołaj w tej chwili to raczkuje, czy chodzi z Twoją pomocą?

Małgosia coś mi się wydaje, że te 4 dni z rodzinką nad morzem dadzą Ci nowe siły na ogarnięcie domu. Miłego wypoczynku w sobotę i niedzielę.

A gdzie reszta mamusiek?

Ja Gabrysia wczoraj i dzisiaj ubrałam w krótką bluzeczke i krótkie spodenki

My siedzimy całe dnie na dworze bo jest piękna pogoda.

Hej:-)
Małgosia i jak sukieneczka na dziś była?
Ewelinka mały raczkuje ale ciągle przy wszystkim staje , tupta do przodu i do tyłu ogólnie kombinuje co na tych małych stópkach może zrobić :tak:
Mam dziś taki dzień , że nic mi się nie chce - normalnie jestem zmęczona.

Mi też nic się nie chce, zjadłam obiad i jakoś tak mnie brzuch boli ehh.

Laurusia dzisiaj testuje wytrzymałość babci:tak: Powinna spać o 11 ale nie zasnęła tylko gadała i się śmiała i rozglądała. Po długim usypianiu poległa dopiero przed 13 i obudziła się całe 38 minut później. Hehe teraz mama rozumie czemu ja czasem narzekam, że nic zrobić nie mogę.

U nas raczkowania jeszcze nie ma, chociaż się zapowiadało. Jest tylko klęczenie w pozycji kota i stanie z pomocą mamy.

Viv my też cały dzień na dworzu także rozumiem.

Hej hej!
Dziewczyny uwielbiam takie ciepłe dni, więc proszę nie straszcie brzydką pogodą:-)
byla sukienka i gole kończyny:-)
Mala Zu próbuje wstawać, ale krzyczy bo nie wie jak usiąść:-D dziewczyny spokojnego weekendu

Hej Mamusie!!!!

Piękna pogoda aż żyć się chce,choć co to za życie:(Mężuś na wyjeździe,a Bulinka już druga noc co godzinkę pobudka,uspokaja ją tylko jak dostanie coś do picia:(Masakra
malgosiaaaa miłego wypadu,choć w pracy ale zawsze z rodzinką;)

Dziewczynki też dzisiaj mam cięzki dzień nic mi się nie chcę.... a tu prasowanie czeka,więc znikam

Miłego wieczoru i przespanej nocki;)

Witam nową mamusię :-)

My wczoraj i dzisiaj kąpaliśmy się w pontonie, bo basenu jeszcze nie dorobiliśmy się :-D
Zobacz załącznik 625725
Alanek spał dzisiaj w ciągu dnia 50 min :baffled:

A jeśli chodzi o ubieranie dzieci, to ja nigdy nie bałam się rozebrać dziecka ;-)
P020713_13.52.jpg
Na zdjęciu Alanek ma 4 dni ;-)

Załączniki

• P020713_13.52.jpg
    P020713_13.52.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Lena śliczny ten twój mały
My dziś też cały dzień na dworze korzystamy z pięknej pogody jutro może nad jeziorko pojedziemy.
Dziewczyny muszę się pochwalić od dziś Gabrysia uczymy (cała rodzinka mu kibicuje) korzystania z nocnika i jak na razie dobrze mu idzie. Mam taką nadzieje ze do końca wakacji opanujemy to do tego stopnia że zrezygnujemy z pampersów
Dzis Gabryś tak dużo chodził przy pchaczu po osiedlu że ze zmęczenia po prostu poszedł do pokoju ustał przy łóżeczku i woła AAA położyłam go i od razu zasnął.P1000886.jpg

Załączniki

• P1000886.jpg
    P1000886.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
Lena mam podobne podejście do ubierania. Moja Zu po urodzinach chodzila w samych bodach:-):-):-)
Dziewczyny ale macie pieknych chłopców! !!!
Viv gratulacje, my poleglismy na tym zadaniu nocnikowym.
Btw muszę odszukać pchacz:/
No to ja też się podzielę swoją radością. Sopot jest wspanialy! Jest nam tak cudownie, że jak pomyślę o jutrzejszym dniu w pracy, to mam odruch wymiotny... ogólnie jest szalowo!!!

Do góry