reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy lipiec 2013

Hej:biggrin2:
Lena , Viv super są te Wasze chłopaki:-D
Małgosiu zaczynam Ci zazdrościć , taka piękna pogoda a wy nad morzem chociaż ja w sumie autostradą troszkę więcej niż godzina i jestem u Ciebie:tak:
A my jeszcze nocnika nie mamy trzeba kupić.

reklama
Dziewczyny muszę się Wam pochwalić:-)

Załączniki

• 1400966114259.jpg
    1400966114259.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Hej Mamusie:)

I jak tam po weekendzie,jak ten czas szybko leci....

vivienne3 śliczny synuś i jaki mądry że już na nocniczek i AAA woła,moja Bulinka ni w ząb,teraz nawet pamersiaka nie chce zmieniać,zaraz krzyk:(Gratuluje jeszcze raz :)
lena_89 a synuś już na wakacje płynie,cudny chłopaczek:)
malgosiaaaa córeczka do schrupania,jaka w morze wpatrzona CUDO:)

Dziewczynki CUDNE TE WASZE SZKRABY,CZŁOWIEK NAPATRZEĆ SIĘ NIE MOŻE:):)

A mi przykro bo ząbka nadal brak,a każdy już się pyta i tylko ciśnienie mi podnosi,ojjj życie życie....

Pozdrawiam miłego wieczorku

Hej:-)
Małgosia super zdjęcie widać że małej się podobało:-D
Dziewczyny jak te nasze maluszki rosną.
Dziś wykorzystałam swój rabat rosnę 20% - super zakupy zrobiłam:-)
Wiśnia nie martw się dzieci mają czas na zęby o ile dobrze pamiętam do 18 miesiąca więc głowa do góry:tak:

Wiśnia nie martw się im później wyjdą tym później wypadną, a ludźmi się nie przejmuj. Wkurza mnie jak widzę i słyszę że ludzie porównują dzieci a często to słyszę najczęściej na placu zabaw.
Małgosia ta twoja córeczka to prawdziwa panienka, szkoda że mieszkasz tak daleko bo umówiłabym Gabrysia z nią na randkę :-)

A mój mały wczoraj cały dzień miał gorączke 39 stopni dziś rano też o 4:30 dałam mu paracetamol w syropie i jak na razie nie wróciła ale jak wczoraj zaczęła się biegunka tak nadal jest. Umówiłam się na 12 do pediatry.

Hej:-)

Pogoda się troszkę popsuła i mi się to wcale nie podoba:szok: Kupiłam ostatnio nasz pierwszy karton bebiko ale jeszcze sobie czeka na swój czas:-D Ja mam problem w głowie żeby przejść na modyfikowane- tak wiem że to nie jest złe rozwiązanie ale coś mnie hamuje.
Pozdrawiam

A i zapomniałam.
Dziewczyny mam prośbę. W związku z tym że postanowiłam wygrać walkę z wiatrakami ( czytać osoby które działają mi na nerwy) postanowiłam że zrobię urodzinki małego u siebie. to czego nie uda mi się zrobić zamówię z restauracji ale sama też chciałam bym coś przygotować. Jeśli macie jakieś fajne przepisy a nie są mega trudne do wykonania to z chęcią się nimi zainteresuję. Chodzi o jakieś zakąski , coś na kolację.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.

Piękne dzieciaczki na zdjęciach i takie już "dorosłe":-)

Małgosia a ja myślałam, że ty weekend to masz wolny od pracy i sobie odpoczniesz z rodzinką. A w ogóle jak nastrój po wyjeździe?

Tuśka ja też muszę wykorzystać kupon bo on chyba tylko do 29 jest hmm. A ile osób będzie na imprezie i czy dzieciaczki jakieś też będą?

Wiśnia nie smutaj ząbki niedługo wyjdą:tak:

Viv i jak mały?

U nas dzisiaj pierwszy większy siniak się pojawił. Laura będąc na nocniku sięgała zabawkę i upadła na polik. Było dużooo płaczu.

Ostatnia edycja:
reklama
Tuśka szynka w galarecie :tak: u nas to hit, a roboty niewiele ;-)
Kupujesz szynkę w plastrach ( im większe plastry tym lepiej ;-)) serek Almette chrzanowy, na każdy plasterek dajesz serka, zawijasz i układasz w jakimś niskim prostokątnym (najlepiej) naczyniu, zalewasz 0,5 l bulionu z czubatą łyżeczką żelatyny, jak przestygnie to do lodówki, a później na stół ;-)
Wiśnia u nas pierwszy ząb pojawił się w wieku 3,5 mies i nie byłam szczęśliwa z tego powodu ;-)nie martw się ;-)ząbki pojawią się w odpowiednim czasie :tak:

My też roczek w domu robimy, jak będzie pogoda to grill, upiekę dwa ciasta, zamówię tort, jakieś sałatki i będzie git :-D

Ostatnia edycja:
Do góry