reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy lipiec 2013

O jak tu cicho.
Ja wczoraj myślałam ze zwariuję, Gabryś tak marudził przez cały dzień ze nawet prania nie powiesiłam. Jeszcze mój tato mnie wkurzył bo przyszedł z tekstem co tu taki bałagan :wściekła/y: a widział że Gabrysia trzymałam na ręcach i w tym czasie robiłam dziewczynkom jeść.

reklama
Hej:-)
Halo halo dziewczyny co się dzieje , że tu taka cisza???
Hej Viv mogłaś tacie powiedzieć żeby ci pomógł bo od mopa mu ręce nie odpadną a nie się czepia:-D

Hej, :szok: dziewczyny gdzie jesteście? Moonaza, Wisnia13 ?

Viv ta znam to tylko, że u mnie to mąż tak mówi hehe i też mnie aż krew zalewa jak to słyszę.

Mamusie muszę się wam pochwalić- Laura już 4 razy zrobiła siusiu na nocnik:tak: Jestem z niej taka dumna, chociaż ona i tak nie wie o co w tym chodzi:-)

Ja już jestem zdrowa, ale młoda ma katar i wydaje mi się, że większy. Lekarka kazała kupić tylko Nasivin i wodę morską i odciągać. Ale tu jest problem bo słychać jak jej w nosie rzęzi, a nic nie chce wylecieć.

Mam kolejne 1,4 kg mniej:-)Ciekawe jak święta przeżyję z takimi pysznościami.

Miłego weekendu kochane i odzywać się, odzywać.

Hej Dziewczynki już po weekendzie:(ale szybko zleciało

Ewelina245 GRATULACJE dla córeczki i dla MAMUSI:) jak to robisz że tak z wagi lecisz-zazdroszczę jak chyba rosnę wszerz;) a jeszcze jedno zdradź jak córeczkę nauczyłaś na nocniczek siadać??

A tak wogóle to widzę że kuj-pom rządzi,bo ja też z tego regionu:)

Pozdrawiam miłej i przespanej nocki życzę

Hej:-)

Dziewczyny a wy sobie zrobiłyście wakacje od forum ?
Wiśnia a skąd jesteś , ile masz lat? Opowiedz nam coś o sobie:-)
Pogoda nas nie rozpieszcza:-( :-(U nas wesoło młody kombinuje , siedzieć nie chce , raczkować woli w tył ale jak ma się przemieszczać to perfekcyjnie się czołga i ostatnio woli bawić się na kolankach tzn opiera się rączkami na zabawce i na kolankach się bawi.
Miłego dnia!

Tuśka88 jestem z Piernikowa tzn Torunia;)w tym roku stuknie mi 30:( jestem na urlopie macierzyńskim i niestety już się boję powrotu do pracy...Zuzia już raczkuje wszędzie Jej pełno:D martwię się tym ząbkiem że jeszcze się nie przebija,czy to normalne ??????

U nas też pogoda paskudna siedzimy w domu i mamy porządki świąteczne,tzn ja sprzątam a Bulinka robi za mną bałagan:D

Miłego dzionka

jak dla mnie to normalne, nam też mały się budzi i płacze po nocach a nic nowego się nie przebija tylko dziąsła są opuchnięte.
U nas porządki wyglądają bardzo podobnie:-)

reklama
Cześć Mamusie!
przepraszam za ciszę, ale... jak zwykle się dużo działo:)
ale po kolei.

Ewelina - jakie kiecki kupiłaś i gdzie? ja też jestem "kieckowa" i szafa Małej Zu pęka w szwach, ale zakupy są silniejsze ode mnie:) Co do zająca, to u nas w domu nie było takiego zwyczaju, więc się pewnie ograniczę do drobnostki.SIKU?? zaimponowałaś mi! ja się przymierzam rozpocząć batalię jak będzie ciut cieplej, bo za dużo korowodu z tymi szmatkami.

Viv- dobrze dziewczyny mówią, proproś Tatę o pomoc i będzie czyściej;)

My weekend spędziliśmy u dziadków, było super miło, w myśl zasady, że wszystko co dobre się szybko kończy, dziś postanowiłam zmienić robotę, bo dotknęłam dna. I takim oto sposobem od maja dostanę przeniesienie. Ciekawe czym się będę zajmować.

Czy Wasze Maluszki też jedzą z takim zapałem chrupki kukurydziane??

ps.
Tuśka - pisałam posta:-)

Do góry