reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

Ewelina ja tez kupuję oryginalne Pampersy zielone, a na noc Premium Care, Alanek nosi rozm. 4 :tak:moim zdaniem oszczędność przy kupowaniu innych jest niewielka, lub nie ma jej wcale ;-)ostatnio kupiłam w Lidlu 162 szt za 88 zł więc to 54gr/szt :tak:

reklama
Ewelina - nie są to "pampersy" są dużo sztywniejsze. Kurcze, właśnie dzięki Lenie do mnie dotarło, że rzeczywiście to żadna oszczędność, bo za rossmanowe wychodzi w sumie 54gr. Mała Zu nosi 4.

Lena - z tymi zębami to mnie normalnie mega zaskoczyłaś. 8 zębów do stycznia to chyba rekord na tle naszych maluchów:)

Małgosiu fakt, że taka okazja trafia się naprawdę mega rzadko, ale jak zrobi się zapas to można "przetrwać" do następnej :-D za zwyczaj promocyjna cena wychodzi w okolicach 62gr/szt :tak:

Hej dziewczyny:-)
co do pampersów to my też używamy Pampers a jak długo nie ma w promocji to na dzień kupuje tesco loves baby lub dadę ale jak są w promocji. Generalnie Lena ma rację bo pampersy w promocji kosztują tyle samo co te tańsze z tym że te tańsze częściej się zmienia.:-) nosimy rozmiar 4. Jeśli chodzi o obiadki my albo słoiczki albo gotuję taki obiad z takich składników że mogę małemu odłożyć zanim przyprawię i to jest chyba całkiem niezły pomysł.
Byliśmy do pediatry i jest już dobrze, mamy kupione czopki na ząbki i skierowanie do alergologa. a wysypka pokarmowa.
Ale dziś piękna pogoda:-)
buziaki

lena_89 dziękuje za stonkę z przepisami,będzie trzeba popróbować.
Ewelina245 Zuzi gotuje osobno,zupki tzn papki na mięsku z warzywkami dodaje kalafior,brokuły,groszek i ryż.Mała wcina aż jej uszka się trzęsą:D
Mamuśki mam jeszcze pytanko czy Wasze pociechy grzecznie podziwiają świat w wózeczku na spacerze??Bo u nas zaczyna się marudzenie i najlepiej na rączkach:(
Kurcze szkoda że wcześniej Was nie znalazłam jakoś tak raźniej w grupie tym bardziej że to moje pierwsze dzieciątko i cały czas mnóstwo pytań mam w głowie.

Tuśka88 jak wygląda ta wysypka pokarmowa??Sorrki że pytam ale zauważyłam u Zuzi na buźce takie pojedyncze krostki i zastanawiam się czy udać się z tym do pediatry,choć tego naprawdę jest niewiele.

reklama
Wisnia13 u nas to były krostki czerwone na policzkach które pojawiły się w niedzielę ale już dziś widzę że słabną , są mniej widoczne i tak w sumie nie wiem czy ja coś zjadłam czy on dostał po jagodach .

Do góry