reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

No nareszcie:tak:Ja w weekend myślałam że już zostałam tu sama.
Mam nadzieję że przez taki weekend chociaż troszeczkę odpoczęłaś i widzę że pojawiły się nowe siły i odważne decyzje co do pracy.
Obyś sobie polepszyła i ułożyła wszystko tak by było Ci najlepiej.
Ewelinka a Laura już siedzi? bo mój mały to tak nie bardzo.
Małgosia u nas chrupki znikają w zastraszającym tempie :-D

reklama
Tuśka - zmiana w pracy to raczej proteza na jakiś czas, a nie rozwiązanie, ale najważniejsza dla mnie jest Mała Zu i jej uśmiech! stąd ta decyzja. Dobrze, że te chrupki również u Was królują, bo już się bałam, że mogą jej jakoś zaszkodzić.

Hej mamy. My też wyjezdni byliśmy w weekend;-)

Ewelina245 GRATULACJE dla córeczki i dla MAMUSI:) jak to robisz że tak z wagi lecisz-zazdroszczę jak chyba rosnę wszerz;) a jeszcze jedno zdradź jak córeczkę nauczyłaś na nocniczek siadać??
Tak więc chodzę do dietetyczki no i zaczęłam się ruszać, chodzę na fitness. Inaczej jem, żadnej mąki tylko 2 kromki razowego chlebka na śniadanie.
A jeśli chodzi o wysadzanie na nocnik to rano jak wstajemy sadzam ją i po 2-3 minutach już tam jest siusiu:tak: Póki co siedzi i się nie denerwuje i nie wstaje ale jak będzie chodzić to nie wiem czy tak usiedzi.
A ząbkiem się nie martw u nas też długo się przebijał, było dużo marudzenia, ślinienia i gryzienia i wreszcie wyszedł.

Tuska nie martw się nie opuścimy Cię tak szybko:-D

Malgosia w H&M jest teraz jakiś kupon do wycięcia z gazetki na 20% rabatu. No i poszalałam i pokupowałam kiece.
U nas chrupki nie robią jeszcze szału, jest jeden dziennie.

A zapomniałam Tuśka Laura siedzi już długo tylko nie raczkuje jeszcze.

Ostatnia edycja:
Magosia Alanek je dużo chrupek kukurydzianych :tak:pierwszą dostał jak miał jakieś 5 mies, może nawet wcześniej ;-)
Tuśka A Mikołaj siedzi posadzony ? co mówi na to pediatra ? bo ja byłam ostatnio z Alankiem to pytała czy siedzi posadzony ;-)

reklama
Małgosia a co to za zmiana w pracy, tzn., że nie będzie wyjazdów?

Tuśka Laura siedzi sztywno, ale i tak zawsze za plecami kładę jej takiego rogala, że jak się gibnie to na niego, a nie głową na podłogę.

Do góry