Ewelina Alanek nie robi zielonych kup. One mają kolor taki musztardowy, ale zawsze półpłynne, wylewające się z pampersa codziennie rano mam ubranie do przebrania, a często całą pościel napisałam to tylko w kontekście, że lekarka powiedziała mi, że zęby mogą tak długo dawać o sobie znać ;-)
reklama
Małgosiu i nie czytam...., a do oceny wystarczyły mi ostatnie posty i wiesz co mi się nasuwa jako pierwsze, .....że cały problem to nie to, ze zwróciłam uwagę i to w dobrej wierze, ale to że BOLI Was bardzo brak dostępu do zamkniętego wątku, bo jak się okazało dotychczas to Wy miałyście świetne czytadło w postaci naszych postów......ale trudno.....a w ogóle pisałam do Viv, a Wy się wtrąciłyście.....dziękuję za miłe przyjęcie mnie tutaj.....
Ostatnia edycja:
malgosiaaaa
Fanka BB :)
czytałam pasjami i nadal czytam, bo lubię, aktualnie Alice Munro Dear life :-)
Ewelina - nie żartuj, jutro na 7 do pracy. Żeby było śmieszniej po ostatnim wyjeździe zapytałam w kadrach jak to się ma do prawa pracy. Na co usłyszałam, że mam prawo przyjść do pracy po 11 godzinach od przylotu, w moim przypadku na 11 rano, ale muszę i tak przepracować 8 godzin. W takiej sytuacji siedziałabym w pracy do 19. Stanęło na tym, że przyjdę na 7 i wyjdę ok. 15. - życie
Ewelina a Ty kiedy wracasz do pracusi?
Ewelina - nie żartuj, jutro na 7 do pracy. Żeby było śmieszniej po ostatnim wyjeździe zapytałam w kadrach jak to się ma do prawa pracy. Na co usłyszałam, że mam prawo przyjść do pracy po 11 godzinach od przylotu, w moim przypadku na 11 rano, ale muszę i tak przepracować 8 godzin. W takiej sytuacji siedziałabym w pracy do 19. Stanęło na tym, że przyjdę na 7 i wyjdę ok. 15. - życie
Ewelina a Ty kiedy wracasz do pracusi?
Ostatnia edycja:
vivienne3
małgosia współczuje takiej pracy jak twierdzi mój maż to nie praca tylko robota.
monoza z Vanesą już lepiej nie ma bóli głowy i nie wymiotuje
Siostra wyszła ze szpitala okazało się że to nie wyrostek tylko miała co z jelitami ale już wyleczyli.
Za raz idę spać bo Gabryś mi od 15 prawie nn stop płakał albo marudził ale dałam mu Camilie od ząbkowania i śpi ale ciekawe jak długo.
monoza z Vanesą już lepiej nie ma bóli głowy i nie wymiotuje
Siostra wyszła ze szpitala okazało się że to nie wyrostek tylko miała co z jelitami ale już wyleczyli.
Za raz idę spać bo Gabryś mi od 15 prawie nn stop płakał albo marudził ale dałam mu Camilie od ząbkowania i śpi ale ciekawe jak długo.
malgosiaaaa
Viv - Bardzo się cieszę, że dochodzicie do siebie. Oby Vanessa szybciutko wyzdrowiała.
Co do pracy żebyś wiedziała. Np teraz już od dwóch godzin siedzę na lotnisku i czekam na lot. Żeby było śmieszniej to lecę przez Rygę, gdzie mam słownie 10 min na przesiadkę. Nie mam bladego pojęcia czy zdążę.
Ja tu siedzę i czekam na jakieś posty, może znów się czegoś poczepiam, a tu taka cisza... nikogo nie ma?
Co do pracy żebyś wiedziała. Np teraz już od dwóch godzin siedzę na lotnisku i czekam na lot. Żeby było śmieszniej to lecę przez Rygę, gdzie mam słownie 10 min na przesiadkę. Nie mam bladego pojęcia czy zdążę.
Ja tu siedzę i czekam na jakieś posty, może znów się czegoś poczepiam, a tu taka cisza... nikogo nie ma?
Hej dziewczyny:-):-)
Wow jestem normalnie w szoku ze aż tyle musiałam nadrabiać. Przepraszam że się nie odzywam ale mam męża w domu i dużo pracy
Ewelina to mogą być kupki na zęby ale też objawy alergii itp. Zapytałabym pediatry.
Małgosiu Ja Ci współczuję tej pracy. Ogólnie jest ciekawa w związku z tym podróżowaniem,ekscytująca , dobrze płatna ale z drugiej strony mało masz czasu dla rodziny a pewnie dla siebie jeszcze mniej. A może małej Zu rosną ząbki? bo dziś spotkałam pewną mamę na placu zabaw i mówiła że jak mała ząbkuje to miesiąc przed wyrżnięciem zęba budzi się w nocy:-(
Moonaza moim zdaniem nie masz co się obwiniać o to że mały się rozchorował. Jest pogoda jaka jest , Moj mały też ma już drugi antybiotyk a robiłam wszystko żeby wyzdrowiał.
ViV zdrówka dla wszystkich. Ten twój Gabryś to pewnie mały brojek jest jak tak zapyla.
Buziaki dla Wszystkich;-)
Wow jestem normalnie w szoku ze aż tyle musiałam nadrabiać. Przepraszam że się nie odzywam ale mam męża w domu i dużo pracy
Ewelina to mogą być kupki na zęby ale też objawy alergii itp. Zapytałabym pediatry.
Małgosiu Ja Ci współczuję tej pracy. Ogólnie jest ciekawa w związku z tym podróżowaniem,ekscytująca , dobrze płatna ale z drugiej strony mało masz czasu dla rodziny a pewnie dla siebie jeszcze mniej. A może małej Zu rosną ząbki? bo dziś spotkałam pewną mamę na placu zabaw i mówiła że jak mała ząbkuje to miesiąc przed wyrżnięciem zęba budzi się w nocy:-(
Moonaza moim zdaniem nie masz co się obwiniać o to że mały się rozchorował. Jest pogoda jaka jest , Moj mały też ma już drugi antybiotyk a robiłam wszystko żeby wyzdrowiał.
ViV zdrówka dla wszystkich. Ten twój Gabryś to pewnie mały brojek jest jak tak zapyla.
Buziaki dla Wszystkich;-)
malgosiaaaa
Tuska no cale szczęście że się odezwalas! Juz się martwilam co u Was. Widzisz poprawe po tym antybiotyku? Jaki macie?
Viv ja jestem zwyklym pracownikiem biurowym tylko ze pracuje przy miedzynarodowych kwestiach stad te wyjazdy.
BTW teraz pozdrawiam Was z Rygi czekajac jak na zbawienie na kolejny lot do domu.
Dobrej nocy Kochane!
Viv ja jestem zwyklym pracownikiem biurowym tylko ze pracuje przy miedzynarodowych kwestiach stad te wyjazdy.
BTW teraz pozdrawiam Was z Rygi czekajac jak na zbawienie na kolejny lot do domu.
Dobrej nocy Kochane!
Wiesz Małgosiu nie wiem czy jest lepiej bo generalnie źle z nim nie było troszkę kaszlał i tyle. Nadal kaszle ale chyba troszkę mniej. Mamy coś podobnego do augumentinu. Dziewczyny jak to jest z urlopem jak cały okres ciąży byłam na L4 a później na rodzicielskim? normalnie się należ jak każdemu pracownikowi? bo mi sie wydaje że tak ale jutro idę do szefowej i boję się że ona coś kombinuje.
reklama
malgosiaaaa
Tuska na szybko- należy Ci się urlop zgodnie z prawem czyli np bylas na l4 pol roku a drugie pol na macierzynskim i za ub rok naleza Ci się 26 dni urlopu
Dobrej nocki!
Dobrej nocki!