reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

Kurcze dziewczyny przestańcie się kłócić.
Żebym wiedziała że wybuchnie taka dyskusja to bym nic nie pisała.

Małgosia, Monaza zgadzam się z wam odnośnie tego ze kinderek pisze same krytyki nie udzielając się wcześnie na tym wątku.
Kinderek wy nas nie chcecie na głównym wątku lipcówek co mnie cholernie boli bo byłam tam od początku ciąży a teraz nie mogę tam wcale pisać i myślę ze i ty tutaj nie powinnaś zaglądać i nas podczytywać.

reklama
Viv no nie wiem czy wiesz, ale akurat Ty masz dostęp do starego wątku..sama głosowałam na TAK.....i nie podczytuję jak pisałam wcześniej, a jeśli ktoś to robi to ma do tego prawo.......i doszłam do wniosku, ze jak napisałabym ze zrobiłaś dobrze to nikomu nie przeszkadzałoby, ze się odezwałam......takie zakłamanie tu panuje na moje oko......jak słodzenie to ok, a jak nie to j/w.......masakra

Kinderek ja nie gniewam się za to co ty napisałaś pewnie miałaś racje nie miałam z kim zastawić małego i go wziełam a ze n taki grandziasz to robił co chciał.
A co do forum głównego to nie mam do niego dostępu.

Kinderek Moze wiesz jak jest w szpitalu bo tam pracujesz i masz mozliwosc robic tego badania, ale nie powiesz mi ze w piaskownicy jest bezpiecznie i nie ma bakterii. Piskownicy i placow zabaw nikt nie dezynfekuje...
Czemu nie napisalas Viv tego na fb? Zadne zaklamanie, po prostu przy tych nastrojach jakie tu teraz panuja nie mam zamiaru nikogo obwiniac ze sie cos np zle zrobilo. To sa ich wlasne sprawy! Moje zdanie jest takie, ze jesli ktos pyta o zdanie badz o rade to wtedy udzielam. Z tego co Viv napisala w tamtym poscie nie widzialam zeby sie pytala kogos o rade czy dobrze zrobila.

Viv zdrowia dla siostry i dzieciaczkow :) Jak Vanessa?
Malgosia jaka pogoda w Helsinkach

Kinderek ja nie gniewam się za to co ty napisałaś pewnie miałaś racje nie miałam z kim zastawić małego i go wziełam a ze n taki grandziasz to robił co chciał.
A co do forum głównego to nie mam do niego dostępu.
No to ok......a co do dostępu to zapytam dziś Pysię (jeśli będzie), bo już dawno głosowałyśmy na TAK......:tak:

Kinderek Moze wiesz jak jest w szpitalu bo tam pracujesz i masz mozliwosc robic tego badania, ale nie powiesz mi ze w piaskownicy jest bezpiecznie i nie ma bakterii. Piskownicy i placow zabaw nikt nie dezynfekuje...
Czemu nie napisalas Viv tego na fb? Zadne zaklamanie, po prostu przy tych nastrojach jakie tu teraz panuja nie mam zamiaru nikogo obwiniac ze sie cos np zle zrobilo. To sa ich wlasne sprawy! Moje zdanie jest takie, ze jesli ktos pyta o zdanie badz o rade to wtedy udzielam. Z tego co Viv napisala w tamtym poscie nie widzialam zeby sie pytala kogos o rade czy dobrze zrobila.

Viv zdrowia dla siostry i dzieciaczkow :) Jak Vanessa?
Malgosia jaka pogoda w Helsinkach
Pewnie, ze nie jest czysto w piaskownicy itp.., ale to zupełnie inne szczepy......a co do fb to Viv tam tego nie napisała, więc nie miałam gdzie tego napisać Temat uważam za zamknięty......Pozdrawiam

Hej mamusie, łołoło to się porobiło tutaj:szok: Chyba jakieś przesilenie wiosenne:tak:

Dziewczyny głowy do góry i nie atakujcie się tutaj bo nie ma po co. Każdy napisał co myśli i zostawmy to tak jak jest.
Dla mnie np. forum jest po to, żeby podzielić się z mamami i dobrymi i złymi doświadczeniami, a fajne jest to, że dzieci są w tym samym wieku. Ja jestem zielona jeszcze w wielu kwestiach, ale i dużo się dowiedziałam z forum.

Także życzę wszystkim słonecznego popołudnia:-)

To ja tez jeszcze cos dodam i koncze z tym tematem, bo widze ze sie nie rozumiemy.
Ja tez uwazam ze po to wlasnie jest forum i dobrze ze sobie tu wszystko piszemy tylko chodzilo mi o ta krytyke przez osoby ktore w TYM watku sie nie udzielaja, a przynajmniej od dluzszego czasu. Na ten temat koniec kropka.
Co do reszty, tych bakterii itp sie zgadzam.

Ja to sie dzisiaj czuje jakby sobota byla. Chlop w domu i nawet pomaga, piekna pogoda za oknem, moge spokojnie sprzatac bez biegania do malego bo placze.

Pozdrawiam i milego dnia zycze :)

Hmmm z racji, że rozpoczęłam tą dyskusję poczuwam się do odpowiedzialności jej zamknięcia:)
Otóż zgadzam się w 100%, że każdy ma prawo czytać to co piszemy i powiem nawet więcej w pełni rozumiem, że z braku czasu i chęci ktoś się nie udziela na forum, ale z niego korzysta. Ktoś coś podpowie, podrzuci przydatnego linka, porówna rozwój dziecka do swojego i łatwiej jest zrozumieć pewne mechanizmy występujące u naszych dzieci.
Niemniej, nie umiem zrozumieć tego, że wpadają takie wrzutki w momencie kiedy, jak czytamy kogoś "nie obchodzi" to co tu piszemy. Sorry, nie pisz, nie czytaj - przemilcz. Jak sama napisałaś - nie czytałaś wcześniejszych postów, więc kto podarował CI prawo do oceniania nas jako pochlebców złego, z Twojego punktu widzenia, postępowania? Osobiście czuję się dotknięta. Powiem tak, jest mi szalenie przykro, że jestem ocenia pomimo tego, że mnie nie znasz. FULL STOP

Moonaza - pogoda cudna, o ile siedzisz w budynku. Jest na MINUSIE!!!!!!! Rany jak ja nie lubię tych Helsinek!!

Ewelina - popieram!!;)

Tuśka - hop hop!

Dziewczyny znajome i te nieznajome:) muszę Wam powiedzieć, że dziś czeka mnie trzecia zarwana noc. Z poniedziałku na wtorek Zu poszła spać o 20 i wstała o 22!!! później spała po uwaga 15 min. Myślałam, że się przekręce. Z wtorku na środę siedziałam w papierach całą noc, a dziś dolecę do domu na 23,20 i do tego nie wiem ile mi zajmie dojazd z lotniska do domu:( Ja się chyba gdzieś schowam na weekend... ucieknę z domu i z pracy:) Powoli zaczynam opadać z sił...

reklama
Oj Malgosia to nie wesoło faktycznie masz. Ciekawe czemu mała Zu się tak budziła, czy coś ją bolało, czy przeżywała żłobek? Wracasz tak późno to rozumiem, że jutro wolne:tak:
Moonaza nie przejmuj się, teraz niestety jest taka pora na przeziębienia. Wiem, że się stresujesz tą operacją, ale chyba faktycznie lepiej żeby Fabi wyzdrowiał. A na kiedy kolejny termin wiadomo?

Tuśka a Ty gdzie zaginęłaś?

Viv zdrówka dla siostry.

Lena89 a te rzadkie kupy to też zielone? Bo u nas są różne konsystencje, ale zawsze ciemna zieleń.

Do góry