reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

Ewelina Alanek nie robi zielonych kup. One mają kolor taki musztardowy, ale zawsze półpłynne, wylewające się z pampersa :baffled: codziennie rano mam ubranie do przebrania, a często całą pościel :sorry:napisałam to tylko w kontekście, że lekarka powiedziała mi, że zęby mogą tak długo dawać o sobie znać ;-)

reklama
Małgosiu i nie czytam...., a do oceny wystarczyły mi ostatnie posty i wiesz co mi się nasuwa jako pierwsze, .....że cały problem to nie to, ze zwróciłam uwagę i to w dobrej wierze, ale to że BOLI Was bardzo brak dostępu do zamkniętego wątku, bo jak się okazało dotychczas to Wy miałyście świetne czytadło w postaci naszych postów......ale trudno.....a w ogóle pisałam do Viv, a Wy się wtrąciłyście.....dziękuję za miłe przyjęcie mnie tutaj.....

Ostatnia edycja:
czytałam pasjami i nadal czytam, bo lubię, aktualnie Alice Munro Dear life :-)

Ewelina - nie żartuj, jutro na 7 do pracy. Żeby było śmieszniej po ostatnim wyjeździe zapytałam w kadrach jak to się ma do prawa pracy. Na co usłyszałam, że mam prawo przyjść do pracy po 11 godzinach od przylotu, w moim przypadku na 11 rano, ale muszę i tak przepracować 8 godzin. W takiej sytuacji siedziałabym w pracy do 19. Stanęło na tym, że przyjdę na 7 i wyjdę ok. 15. - życie
Ewelina a Ty kiedy wracasz do pracusi?

Ostatnia edycja:
małgosia współczuje takiej pracy jak twierdzi mój maż to nie praca tylko robota.

monoza z Vanesą już lepiej nie ma bóli głowy i nie wymiotuje

Siostra wyszła ze szpitala okazało się że to nie wyrostek tylko miała co z jelitami ale już wyleczyli.

Za raz idę spać bo Gabryś mi od 15 prawie nn stop płakał albo marudził ale dałam mu Camilie od ząbkowania i śpi ale ciekawe jak długo.

Viv - Bardzo się cieszę, że dochodzicie do siebie. Oby Vanessa szybciutko wyzdrowiała.
Co do pracy żebyś wiedziała. Np teraz już od dwóch godzin siedzę na lotnisku i czekam na lot. Żeby było śmieszniej to lecę przez Rygę, gdzie mam słownie 10 min na przesiadkę. Nie mam bladego pojęcia czy zdążę.

Ja tu siedzę i czekam na jakieś posty, może znów się czegoś poczepiam:rofl2:, a tu taka cisza... nikogo nie ma?

Hej dziewczyny:-):-)
Wow:szok: jestem normalnie w szoku ze aż tyle musiałam nadrabiać. Przepraszam że się nie odzywam ale mam męża w domu i dużo pracy :-D
Ewelina to mogą być kupki na zęby ale też objawy alergii itp. Zapytałabym pediatry.
Małgosiu Ja Ci współczuję tej pracy. Ogólnie jest ciekawa w związku z tym podróżowaniem,ekscytująca , dobrze płatna ale z drugiej strony mało masz czasu dla rodziny a pewnie dla siebie jeszcze mniej. A może małej Zu rosną ząbki? bo dziś spotkałam pewną mamę na placu zabaw i mówiła że jak mała ząbkuje to miesiąc przed wyrżnięciem zęba budzi się w nocy:-(
Moonaza moim zdaniem nie masz co się obwiniać o to że mały się rozchorował. Jest pogoda jaka jest , Moj mały też ma już drugi antybiotyk a robiłam wszystko żeby wyzdrowiał.
ViV zdrówka dla wszystkich. Ten twój Gabryś to pewnie mały brojek jest jak tak zapyla.

Buziaki dla Wszystkich:tak:;-)

Tuska no cale szczęście że się odezwalas! Juz się martwilam co u Was. Widzisz poprawe po tym antybiotyku? Jaki macie?
Viv ja jestem zwyklym pracownikiem biurowym tylko ze pracuje przy miedzynarodowych kwestiach stad te wyjazdy.
BTW teraz pozdrawiam Was z Rygi czekajac jak na zbawienie na kolejny lot do domu.
Dobrej nocy Kochane!

Wiesz Małgosiu nie wiem czy jest lepiej bo generalnie źle z nim nie było troszkę kaszlał i tyle. Nadal kaszle ale chyba troszkę mniej. Mamy coś podobnego do augumentinu. Dziewczyny jak to jest z urlopem jak cały okres ciąży byłam na L4 a później na rodzicielskim? normalnie się należ jak każdemu pracownikowi? bo mi sie wydaje że tak ale jutro idę do szefowej i boję się że ona coś kombinuje.

reklama
Tuska na szybko- należy Ci się urlop zgodnie z prawem czyli np bylas na l4 pol roku a drugie pol na macierzynskim i za ub rok naleza Ci się 26 dni urlopu
Dobrej nocki!

Do góry