reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

Hej:biggrin2:
Lena , Viv super są te Wasze chłopaki:-D
Małgosiu zaczynam Ci zazdrościć , taka piękna pogoda a wy nad morzem chociaż ja w sumie autostradą troszkę więcej niż godzina i jestem u Ciebie:tak:
A my jeszcze nocnika nie mamy trzeba kupić.

reklama
Dziewczyny muszę się Wam pochwalić:-)

Załączniki

• 1400966114259.jpg
    1400966114259.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Hej Mamusie:)

I jak tam po weekendzie,jak ten czas szybko leci....

vivienne3 śliczny synuś i jaki mądry że już na nocniczek i AAA woła,moja Bulinka ni w ząb,teraz nawet pamersiaka nie chce zmieniać,zaraz krzyk:(Gratuluje jeszcze raz :)
lena_89 a synuś już na wakacje płynie,cudny chłopaczek:)
malgosiaaaa córeczka do schrupania,jaka w morze wpatrzona CUDO:)

Dziewczynki CUDNE TE WASZE SZKRABY,CZŁOWIEK NAPATRZEĆ SIĘ NIE MOŻE:):)

A mi przykro bo ząbka nadal brak,a każdy już się pyta i tylko ciśnienie mi podnosi,ojjj życie życie....

Pozdrawiam miłego wieczorku

Hej:-)
Małgosia super zdjęcie widać że małej się podobało:-D
Dziewczyny jak te nasze maluszki rosną.
Dziś wykorzystałam swój rabat rosnę 20% - super zakupy zrobiłam:-)
Wiśnia nie martw się dzieci mają czas na zęby o ile dobrze pamiętam do 18 miesiąca więc głowa do góry:tak:

Wiśnia nie martw się im później wyjdą tym później wypadną, a ludźmi się nie przejmuj. Wkurza mnie jak widzę i słyszę że ludzie porównują dzieci a często to słyszę najczęściej na placu zabaw.
Małgosia ta twoja córeczka to prawdziwa panienka, szkoda że mieszkasz tak daleko bo umówiłabym Gabrysia z nią na randkę :-)

A mój mały wczoraj cały dzień miał gorączke 39 stopni dziś rano też o 4:30 dałam mu paracetamol w syropie i jak na razie nie wróciła ale jak wczoraj zaczęła się biegunka tak nadal jest. Umówiłam się na 12 do pediatry.

Hej:-)

Pogoda się troszkę popsuła i mi się to wcale nie podoba:szok: Kupiłam ostatnio nasz pierwszy karton bebiko ale jeszcze sobie czeka na swój czas:-D Ja mam problem w głowie żeby przejść na modyfikowane- tak wiem że to nie jest złe rozwiązanie ale coś mnie hamuje.
Pozdrawiam

A i zapomniałam.
Dziewczyny mam prośbę. W związku z tym że postanowiłam wygrać walkę z wiatrakami ( czytać osoby które działają mi na nerwy) postanowiłam że zrobię urodzinki małego u siebie. to czego nie uda mi się zrobić zamówię z restauracji ale sama też chciałam bym coś przygotować. Jeśli macie jakieś fajne przepisy a nie są mega trudne do wykonania to z chęcią się nimi zainteresuję. Chodzi o jakieś zakąski , coś na kolację.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.

Piękne dzieciaczki na zdjęciach i takie już "dorosłe":-)

Małgosia a ja myślałam, że ty weekend to masz wolny od pracy i sobie odpoczniesz z rodzinką. A w ogóle jak nastrój po wyjeździe?

Tuśka ja też muszę wykorzystać kupon bo on chyba tylko do 29 jest hmm. A ile osób będzie na imprezie i czy dzieciaczki jakieś też będą?

Wiśnia nie smutaj ząbki niedługo wyjdą:tak:

Viv i jak mały?

U nas dzisiaj pierwszy większy siniak się pojawił. Laura będąc na nocniku sięgała zabawkę i upadła na polik. Było dużooo płaczu.

Ostatnia edycja:
reklama
Tuśka szynka w galarecie :tak: u nas to hit, a roboty niewiele ;-)
Kupujesz szynkę w plastrach ( im większe plastry tym lepiej ;-)) serek Almette chrzanowy, na każdy plasterek dajesz serka, zawijasz i układasz w jakimś niskim prostokątnym (najlepiej) naczyniu, zalewasz 0,5 l bulionu z czubatą łyżeczką żelatyny, jak przestygnie to do lodówki, a później na stół ;-)
Wiśnia u nas pierwszy ząb pojawił się w wieku 3,5 mies i nie byłam szczęśliwa z tego powodu ;-)nie martw się ;-)ząbki pojawią się w odpowiednim czasie :tak:

My też roczek w domu robimy, jak będzie pogoda to grill, upiekę dwa ciasta, zamówię tort, jakieś sałatki i będzie git :-D

Ostatnia edycja:
Do góry