reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

Kupiłam jeszcze w Lidlu kołderkę z poduszką, bodziaki i spodenki. Uważam, że w Lidlu mają super rzeczy w dobrej jakości za dobrą cenę. Wklejam fotki z gazetki ponieważ mam je schowane, a nie chcę mi się ich wyciągać :p Bodziaki i spodenki kupiłam te szaro żółte. Ogólnie ciuszki w najmniejszych rozmiarach postaram się kupić neutralne ponieważ dzidzia szybko z nich wyrośnie, a mogą jeszcze posłużyć następnemu dziecku niezależnie od płci.

Załączniki

• s3_viewer_small_lidl_gazetka_01_02_07_02-04.jpg
    s3_viewer_small_lidl_gazetka_01_02_07_02-04.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 104
  • s3_viewer_small_lidl_gazetka_01_02_07_02-02.jpg
    s3_viewer_small_lidl_gazetka_01_02_07_02-02.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Wziełam większą 100x135 a kupiłam ją tak na zaś, ponieważ na początku maleństwo będzie zapewnie spało w otulaczu/rożku

W poprzedniej ciazy pierwsze ciuszki chyba w 8 miesiącu kupiłam:) szalejecie dziewczyny. Kupowałam rozmiar 56 a i tak byly przyduze na mojegookruszka:)

reklama
wow! to widze, ze niektore z nas juz poszalaly na zakupach! dobrze wiedziec, gdzie sa ciekawe okazje;) mimo ze dla mnie na zakupy to zdecydowanie za wczesnie, lubie byc przygotowana:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Do góry