reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

O, to mi kupiła : poduszeczka, kocyk, szczotka do włosów plus grzebyk, pielucha flanelowa i wkładki laktacyjne.

Załączniki

• 1455459096792.jpg
    1455459096792.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Ja mam taki odruch, oj mam :D Chciałabym już wszystko kupować ale jest za wcześnie więc chociaż sobie popatrze. Wypatrzyłam wózek Delti Amelis Pro. Ale jeszcze na pewno będę oglądać w sklepach i dopiero wtedy zadecyduje.
images(3).jpeg

Załączniki

• images(3).jpeg
    images(3).jpeg
    9 KB · Wyświetleń: 423
A ja znowu zwariowałam zakupami :p Kupiłam 5 bodziaków na długi rękaw, 3 pajace, kosmetyki z hipp żel do mycia, mleczko pielęgnacyjne, husteczki nawilżające też z hippa i proszek do prania 5kg lovela (z 56zł na 32zł była promocja) i płyn do płukania jelp :) Mam w planie jeszcze pajace i bodziaki kupić, ale już rozmiarem większe, bo te są dla noworodka :)

Załączniki

• IMG_20160214_162638.JPG
    IMG_20160214_162638.JPG
    625,8 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_20160214_162753.JPG
    IMG_20160214_162753.JPG
    618,7 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_20160214_162828.JPG
    IMG_20160214_162828.JPG
    553,8 KB · Wyświetleń: 89
Malusiolka - to faktycznie poszalałaś :) A na jaki rozmiar kupujesz ciuszki? Ja to nawet nie wiem na jaki kupić, jeśli by mnie naszło, hehe.

Marya - miło, w ogóle się nie spodziewałam, a ona już nie mogła się doczekać i pękła, hihi. Chociaż ja dla jej synka też sporo kupiłam, tylko jak ona była w 7 mc, a nie w 8 tyg. :D

Hess, w tesco kupowałam w paczkach i bodziaki na długi mają wagę 3,4kg (Newborn), a pajace wagę mają 4,5kg (Up To 1month). Ogólnie szukałam ubranek nie mniejszych niż 56 cm.

Malusiolka - dzięki za info. Ja tez gdybałam nad rozmiarem min. 56 cm, albo i ciutke większym. W Leclercu widziałam ładne body i pajace, takie neutralne, to by i do chłopca i dziewczynki pasowały, ale skupiam się na kupnie owoców jednak, hehe. A jak net otwieram i milion łóżeczek wyskakuje, to mi się odechciewa szukania póki co. ;)

reklama
Martya, ładny. Ja dzisiaj zastanawiałam się nad śliniaczkiem z takim napisem jak na pajacyku u Ciebie :D

Hess, ja staram się neutralne ubrankkw wybierać. Ale wiadomo jak wiesz kogo masz pod sercem to na więcej można sobie pozwolić :)

Do góry