reklama
Martya
Fanka BB :)
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
A ja znowu zwariowałam zakupami Kupiłam 5 bodziaków na długi rękaw, 3 pajace, kosmetyki z hipp żel do mycia, mleczko pielęgnacyjne, husteczki nawilżające też z hippa i proszek do prania 5kg lovela (z 56zł na 32zł była promocja) i płyn do płukania jelp Mam w planie jeszcze pajace i bodziaki kupić, ale już rozmiarem większe, bo te są dla noworodka
Załączniki
Malusiolka - to faktycznie poszalałaś A na jaki rozmiar kupujesz ciuszki? Ja to nawet nie wiem na jaki kupić, jeśli by mnie naszło, hehe.
Marya - miło, w ogóle się nie spodziewałam, a ona już nie mogła się doczekać i pękła, hihi. Chociaż ja dla jej synka też sporo kupiłam, tylko jak ona była w 7 mc, a nie w 8 tyg.
Marya - miło, w ogóle się nie spodziewałam, a ona już nie mogła się doczekać i pękła, hihi. Chociaż ja dla jej synka też sporo kupiłam, tylko jak ona była w 7 mc, a nie w 8 tyg.
Malusiolka
Hess, w tesco kupowałam w paczkach i bodziaki na długi mają wagę 3,4kg (Newborn), a pajace wagę mają 4,5kg (Up To 1month). Ogólnie szukałam ubranek nie mniejszych niż 56 cm.
Malusiolka - dzięki za info. Ja tez gdybałam nad rozmiarem min. 56 cm, albo i ciutke większym. W Leclercu widziałam ładne body i pajace, takie neutralne, to by i do chłopca i dziewczynki pasowały, ale skupiam się na kupnie owoców jednak, hehe. A jak net otwieram i milion łóżeczek wyskakuje, to mi się odechciewa szukania póki co.
reklama
Malusiolka
Martya, ładny. Ja dzisiaj zastanawiałam się nad śliniaczkiem z takim napisem jak na pajacyku u Ciebie
Hess, ja staram się neutralne ubrankkw wybierać. Ale wiadomo jak wiesz kogo masz pod sercem to na więcej można sobie pozwolić
Hess, ja staram się neutralne ubrankkw wybierać. Ale wiadomo jak wiesz kogo masz pod sercem to na więcej można sobie pozwolić