reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie robią zakupy :)

O, to mi kupiła : poduszeczka, kocyk, szczotka do włosów plus grzebyk, pielucha flanelowa i wkładki laktacyjne.

Załączniki

• 1455459096792.jpg
    1455459096792.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Ja mam taki odruch, oj mam :D Chciałabym już wszystko kupować ale jest za wcześnie więc chociaż sobie popatrze. Wypatrzyłam wózek Delti Amelis Pro. Ale jeszcze na pewno będę oglądać w sklepach i dopiero wtedy zadecyduje.
images(3).jpeg

Załączniki

• images(3).jpeg
    images(3).jpeg
    9 KB · Wyświetleń: 417
A ja znowu zwariowałam zakupami :p Kupiłam 5 bodziaków na długi rękaw, 3 pajace, kosmetyki z hipp żel do mycia, mleczko pielęgnacyjne, husteczki nawilżające też z hippa i proszek do prania 5kg lovela (z 56zł na 32zł była promocja) i płyn do płukania jelp :) Mam w planie jeszcze pajace i bodziaki kupić, ale już rozmiarem większe, bo te są dla noworodka :)

Załączniki

• IMG_20160214_162638.JPG
    IMG_20160214_162638.JPG
    625,8 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_20160214_162753.JPG
    IMG_20160214_162753.JPG
    618,7 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_20160214_162828.JPG
    IMG_20160214_162828.JPG
    553,8 KB · Wyświetleń: 84
Malusiolka - to faktycznie poszalałaś :) A na jaki rozmiar kupujesz ciuszki? Ja to nawet nie wiem na jaki kupić, jeśli by mnie naszło, hehe.

Marya - miło, w ogóle się nie spodziewałam, a ona już nie mogła się doczekać i pękła, hihi. Chociaż ja dla jej synka też sporo kupiłam, tylko jak ona była w 7 mc, a nie w 8 tyg. :D

Hess, w tesco kupowałam w paczkach i bodziaki na długi mają wagę 3,4kg (Newborn), a pajace wagę mają 4,5kg (Up To 1month). Ogólnie szukałam ubranek nie mniejszych niż 56 cm.

Malusiolka - dzięki za info. Ja tez gdybałam nad rozmiarem min. 56 cm, albo i ciutke większym. W Leclercu widziałam ładne body i pajace, takie neutralne, to by i do chłopca i dziewczynki pasowały, ale skupiam się na kupnie owoców jednak, hehe. A jak net otwieram i milion łóżeczek wyskakuje, to mi się odechciewa szukania póki co. ;)

reklama
Martya, ładny. Ja dzisiaj zastanawiałam się nad śliniaczkiem z takim napisem jak na pajacyku u Ciebie :D

Hess, ja staram się neutralne ubrankkw wybierać. Ale wiadomo jak wiesz kogo masz pod sercem to na więcej można sobie pozwolić :)

Do góry