reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

Ja kilka lat temu przez jakiś czas zajmowałam się córeczką kuzynki i usypiałam ją przy suszarce. Wielu znajomych też tak robi.

Teraz są też takie szumiące ptaszki, są mniejsze i tańsze.

Załączniki

• images(8).jpeg
    images(8).jpeg
    5,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Jesli o te misie chodzi to nie jestem ,za , nie jest to niezbędne dla malucha a i nie warto uczyć nawyku usypiania przy czymś takim ,bo co go będzie jak któregoś razu wyjedziemy i w pospiechu zapomnimy misia oj nie wyobrażam Sobie .Moje dzieci przeżyły bez takich udziwnień i mysle ze to trzecie tez da Sobie bez tego rade

Martya - niby tak, ale to już kasa zamrożona i nie wiadomo czy ktoś odkupi po cenie zakupu. A w dzisiejszych czasach nie problem szybko zamówić np. na allegro i mieć go w ciągu 2-3 dni :). Ale to tylko moje zdanie, każdy robi jak chce :).

Ja o niczym jeszcze nie myślę. Dla mnie to za wcześnie, gdzieś w połowie ciąży zaczniemy się rozglądać. Choć akurat wózek, nosidełko i fotelik do samochodu mamy dostać od mojego brata ciotecznego :)

reklama
Hehe, no jakoś nie mam jeszcze odruchu, by po necie chodzić. Choć w sklepie zdarza mi się oglądać ciuszki, ale nie za każdym razem :). Może dlatego, że tak jeszcze nie do końca czuje się w ciąży, nie znam płci Maleństwa. Rodzina też ma zakaz kupowania rzeczy póki co, ale nie przewidzianym, że koleżanka już mi coś kupi, HEHE.

Do góry