reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

Zapomniałam napisać, że mega fajną parasolką jest espiro active, wersja czterokołowa, linia premium. Ma pełną rączkę, składa się w malutki pakiet i jest mega zwrotna i wygodna dla dziecka. Wady - mały koszyk na zakupy i brak możliwości powieszenia siatek na rączkach :;-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Pytasz o moje, czy testowane? :-)

Moje to zdecydowanie Jedo, dopuszczam Amelis i Camarelo ale Camarelo na żywo jeszcze nie widziałam.
Wszystkie są polskie, z polskim serwisem, z łatwą dostępnością części zamiennych :)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Camarelo też brałam pod uwagę. Ale jakoś najbardziej przemawia do mnie Amelis

Martya a oglądałaś na żywo Camarelo?
Ja jeszcze nie trafiłam w żadnym sklepie, ale i specjalnie nie szukałam.

Nie wiem czy wiesz, że Amelis jest produkowany przez Deltim (właściciela marek Delti, Xlander i Navington) i jest w 100% produkowany w Polsce :)

gabeeee przy Martynce miałam ten wózek Xlandera XA i całkiem nieźle mi się sprawował...minus pałąk...nawet go nie zakładałam bo był na wysokości buzi dziecka :eek:

Kurcze miałam z zakupami czekać do prenatalnych ale weszłam do carrefoura na chwilkę....i na dziecięcym spędziłam godzinę.
Muszę sobie zrobić listę zakupów, bo nie mam kompletnie nic, mój Wiktor ma skończone 9 lat i wszystko się rozeszło.I tak na początek....a ile mi to frajdy sprawiło!

Załączniki

• DSC09502.JPG
    DSC09502.JPG
    547,4 KB · Wyświetleń: 93
Nie mogę zasnąć, męczą mnie nudności i czytam o waszych zakupach.
Ubranka dla dzidziusia będę miała od mamy, bo ona dostała ale tylko dla chłopca. Coś się wybierze jeśliby była dziewczynka. Póki co nie kupuje ubrań, boję się. Nic w sumie nie kupuję.
Mieszcze się w stare ciuszki :-)

Martya a oglądałaś na żywo Camarelo?
Ja jeszcze nie trafiłam w żadnym sklepie, ale i specjalnie nie szukałam.

Nie wiem czy wiesz, że Amelis jest produkowany przez Deltim (właściciela marek Delti, Xlander i Navington) i jest w 100% produkowany w Polsce :)

Nie, nie widziałam. Właściwie to żadnego wózka jeszcze nie widział na żywo ;) Mam zamiar zacząć je oglądać gdzieś za 2 miesiące. Co do Amelisa to tak, wiem :)
Mam nadzieję, że uda mi się go gdzieś dorwać w celu obejrzenia.

Mamusia37 ślicznie ubranka :)

reklama
Martya widziałam wczoraj na żywo tego Amelisa:tak: w Smyku ..musiałam starszej córce ciapy do szkoły kupić bo już niestety zepsuła to przy okazji i wózki pooglądałam:rofl2:
Gondola całkiem fajnie się prezentuje a w wersji spacerowej wydaje mi się że siedzisko jest za wysoko no ale to tylko takie moje spostrzeżenia:rolleyes2:

Do góry