reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie robią zakupy :)

Zapomniałam napisać, że mega fajną parasolką jest espiro active, wersja czterokołowa, linia premium. Ma pełną rączkę, składa się w malutki pakiet i jest mega zwrotna i wygodna dla dziecka. Wady - mały koszyk na zakupy i brak możliwości powieszenia siatek na rączkach :;-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Pytasz o moje, czy testowane? :-)

Moje to zdecydowanie Jedo, dopuszczam Amelis i Camarelo ale Camarelo na żywo jeszcze nie widziałam.
Wszystkie są polskie, z polskim serwisem, z łatwą dostępnością części zamiennych :)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Camarelo też brałam pod uwagę. Ale jakoś najbardziej przemawia do mnie Amelis

Martya a oglądałaś na żywo Camarelo?
Ja jeszcze nie trafiłam w żadnym sklepie, ale i specjalnie nie szukałam.

Nie wiem czy wiesz, że Amelis jest produkowany przez Deltim (właściciela marek Delti, Xlander i Navington) i jest w 100% produkowany w Polsce :)

gabeeee przy Martynce miałam ten wózek Xlandera XA i całkiem nieźle mi się sprawował...minus pałąk...nawet go nie zakładałam bo był na wysokości buzi dziecka :eek:

Kurcze miałam z zakupami czekać do prenatalnych ale weszłam do carrefoura na chwilkę....i na dziecięcym spędziłam godzinę.
Muszę sobie zrobić listę zakupów, bo nie mam kompletnie nic, mój Wiktor ma skończone 9 lat i wszystko się rozeszło.I tak na początek....a ile mi to frajdy sprawiło!

Załączniki

• DSC09502.JPG
    DSC09502.JPG
    547,4 KB · Wyświetleń: 90
Nie mogę zasnąć, męczą mnie nudności i czytam o waszych zakupach.
Ubranka dla dzidziusia będę miała od mamy, bo ona dostała ale tylko dla chłopca. Coś się wybierze jeśliby była dziewczynka. Póki co nie kupuje ubrań, boję się. Nic w sumie nie kupuję.
Mieszcze się w stare ciuszki :-)

Martya a oglądałaś na żywo Camarelo?
Ja jeszcze nie trafiłam w żadnym sklepie, ale i specjalnie nie szukałam.

Nie wiem czy wiesz, że Amelis jest produkowany przez Deltim (właściciela marek Delti, Xlander i Navington) i jest w 100% produkowany w Polsce :)

Nie, nie widziałam. Właściwie to żadnego wózka jeszcze nie widział na żywo ;) Mam zamiar zacząć je oglądać gdzieś za 2 miesiące. Co do Amelisa to tak, wiem :)
Mam nadzieję, że uda mi się go gdzieś dorwać w celu obejrzenia.

Mamusia37 ślicznie ubranka :)

reklama
Martya widziałam wczoraj na żywo tego Amelisa:tak: w Smyku ..musiałam starszej córce ciapy do szkoły kupić bo już niestety zepsuła to przy okazji i wózki pooglądałam:rofl2:
Gondola całkiem fajnie się prezentuje a w wersji spacerowej wydaje mi się że siedzisko jest za wysoko no ale to tylko takie moje spostrzeżenia:rolleyes2:

Do góry