reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie robią zakupy :)

A ja wczoraj oglądałam Babydesign Husky. Bardzo fajny :-) w zasadzie teraz te wózki niewiele się międdzy sobą różnią. :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Aluśka dzięki za trop, będę biegać po Smykach w Warszawie ;)

gabeeee kupuję nowy :)

Ostatnia edycja:
Wow, ale już szalejecie z zakupami. Ja poczekam do momentu poznania płci, zresztą sporo rzeczy mam po córci.
Na pewno będę musiała kupić fotelik bo po córci sprzedaliśmy. Miałam fotelik Grecko z bazą i teraz chciałabym tego samego typu. To niesamowita wygoda móc tylko wstawić fotelik w bazę i sam się zapina, zamiast szarpać się z pasami bezpieczeństwa za każdym razem.

Co do wózka miałam Roan Marita. Polska firma. Wózek na pompowanych kołach. Bardzo miękki, super do prowadzenia w trudniejszym terenie. Co wazne dla nas ma duuuuuza gondolę i wygodną szeroką spacerówkę, która rozkłada się na płasko. Córcia bez problemu się wysypiała na spacerach nawet jak miała ponad rok. Niestety jest ciężki więc jak ktos musi wózek nosic po schodach to nie będzie wygodny.

A oto nasze pierwsze skarpetusie :) IMG_20160218_165825.jpg

Załączniki

• IMG_20160218_165825.jpg
    IMG_20160218_165825.jpg
    322,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Molly, ze tez udalo Ci sie utrzymac tajemnice;) u mnie to by bylo kompletnie niemozliwe. Wiedzialas sama duzo wczesniej?

ckai3e3kikq3p3qp.png

Do góry