reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

reklama
Ja zrobilam test 1 stycznia, 5 dni po terminie @;) wiec musialam poczekac do 4 zeby zrobic bete, ale spozniajacy sie okres i dwie kreski na trzech testach nie pozostawialy wiele watpliwosci;) moj facet wiedzial w zasadzie od razu, wytrzymalam tylko dwie godziny zeby nie wyslac mu zdjecia testu, a powiedziec osobiscie;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Mój wiedział od początku :-) kazalam mu jechać do apteki oddalonej od nas ładnych kilka km w drugi dzień Świąt :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Ja pierw lh robiłam, 3 pozytywne tuż przed @ o juz domyślał się, a w sylwestra hcg :-) prezent na nowy rok. Chyba nie mógł uwierzyć, bo mówiłam mu że jestem bezpłodna, a tu taka miła niespodzianka.

Mój mąż dowiedział się po 3 dniach, bo był w delegacji. Nie dzwoniłam do niego, bo chciałam osobiście zobaczyć jego minę, jak wyciąga test ze skarpeteczek, które kupiłam, by mu wręczyć :D

Kurcze, tak sobie oglądam te wózki różne i generalnie dochodzę do wniosku, że większość jest już robiona tak samo.
Praktycznie niczym się nie różnią. Różnice są niewielkie :)
Ten Babydesign husky ciągle siedzi mi gdzieś z tyłu głowy - w wersji zimowej, cały w kolorze szarym.
Kompletnie go nie brałam pod uwagę, a siedzi :D

husky.jpg

5570_1.jpg

A poniżej mój dotychczasowy faworyt :) Jedo nevo w wersji memo

jedo-nevo-memo-2w1.jpg

Hihihihi - prawda :)
Ja jeszcze nie wiem - jeszcze nie zdecydowałam czy kupie nowy czy używany.
Ale pewnie koło 1000-2000 trzeba liczyć.

Ja odkupilam od koleżanki za 500 zl, jeszcze z gwarancja bo jej smyk prawie nie jezdzil w wózku. Ona zaplacila 1500 zl. Mi by szkoda bylo tyle wydac

reklama
Wydatek jest to nie mały. Mam w planach kupno nowego lecz jeżeli trafi mi się świetny używany to nie mówię nie :)

Do góry