reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie Lipcowe gotują:)

reklama
A ja teraz jestem miłośnikiem duszonego schabu z sosikiem i kaszą jęczmienną, więc problem smażenia w większości odpada.;-) Mama sprzedała mi fajny patent i często korzystam.:tak:

Właśnie, bo już nie mam pomysłu na obiady :-)

Na święta moja ciocia zrobiła fajną polędwiczkę: polędwiczka przyprawiona ziołami, zaginięta w ciasto francuskie i Upieczona w piekarniku, pycha
I kotleciki z piersi kurczaka ze szpinakiem liściastym i marchewką starta na dużych Oczach . Ona miała mięso zmielone, ale myślę, że takie pokrojone w kostkę jeszcze lepsze by było. Pieczone w piekarniku

Mamuśki ma ie jakieś pomysły na urodzinowe przekąski dla dzieci? Musze ułożyć jakieś menu.. nie mam pomysłów. Będzie tort, galaretki, szarlotka, jakieś ciasteczka, jakieś suszone owoce/warzywa no i nie
Wiem co dalej.

reklama
Hmmm pomysł dobry, musze poszukać jakiś ciekawych past, tylko ze u nas problem ze bagietki, bułki odpadają. chleb upiekę, może uda się niego zrobić jakieś grzanki. O właśnie krateru, mam fajny przepis. A te pasty to np z czego się robi?

Do góry