reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie Lipcowe gotują:)

reklama
Gib jak dociśniesz LEKKO skórkę to powinna się minimalnie poddać sile to oznacza że jest dojrzałe. Ale jeśli z łatwością się zapada bez nakładu siły to już przedojrzałe.
Kolor skórki zielony ale nie taki wpadający w szarość.
Lepiej wziąć twarde bo zmieknie za parę dni niż miękkie i nie zjeść od razu ;)
 
reklama
Do góry