reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

No to z K jest klapa, bo ona ma ograniczone picie wieczorem ale ona bardzo dużo pije. Ograniczenie to pół bidonu wody i kubek herbaty.. także ona siku po kolacji, przed kapaniem, a potem jeszcze po... muszę znaleźć fajne pizamki polarowe bo właśnie kolejnej wpadki z siku się boję.
Ja kupiłam kiedyś fajne koszulki na ramiączkach nna większy wzrost i włożone w majty dają fajnie radę :-)

reklama
My mamy z tamtego roku dobrego pajaca z peppą pluszowego ale nie wiem czy będziemy ubierać bo to rozbieranie do siku kiepsko.
Teraz ma cieplutką piżamkę dwuczęściową z primarka,jest boska i taka przyjemna że wszyscy się chcą z nią tulić wieczorem:rofl:
Zła jestem,wyciągnełam starszemu 3pary dresów do szkoły kupione w 5 10 15 jakis czas temu i wszystkie za wielkie.Mają kosmiczną rozmiarówkę,chciałam teraz mniejsze kupić a tu ceny po 70-90zł spodni dresowych:oo2:,muszę coś jechać kupic,bo ze 3pary potrzebuje.

Milenko potwierdzam, że 5 10 15 mają duże ubranka. Moja ma bluzkę na 80 i jest na styk, a na 86 dopiero zaczęła nosić.
Ten płaszczyk co jej kupiłam na allegro jest na 92. Jest ciut duży, ale przy zimowej kurtce to nie przeszkadza.

A to nasz najnowszy zakup 20160923_153611.jpg
W rzeczywistości naprawdę śliczne, a całość kosztuje 16 zł + kw.

Załączniki

• 20160923_153611.jpg
    20160923_153611.jpg
    145,5 KB · Wyświetleń: 67
Katjuszka, Ciebie tez przesilenie dopadło? Mi od tygodnia nic nie idzie. A jeszcze dziś wielka impreza (urodziny O, mojego męża i teścia) - u teściów rzecz jasna. A ja bym najchętniej poszła spać ;)

Ja też jakoś bez życia jestem [emoji849] czytam na bieżąco ale z odpisywaniem gorzej.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry