reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U nas tez piękna jesień. Ostatnie noce do kitu dzisiaj za to super, tylko pobudka o 5:20. :)
Ciekawe czy bedzie drzemka.
Mialam dzis w planach zakiczyc zajecia w klubiku ale z brzeczydlem nie pojade :)
Spokojnego dnia Wam życzę :)

U mnie pięknej pogody ciąg dalszy.

Fajny mam dzisiaj poranek. Mąż zgarnął rano chłopaków i obudził mnie dopiero jak wychodził do pracy z informacją, że Julek jest już po śniadaniu i bawi się w swoim pokoju, a Teośka już przewinietego wręczył mi do łóżka. Dałam Małemu cycka, zasnął i śpi do teraz, a Julko ciągle bawi się sam, więc jestem już po śniadaniu i kawie i nie wiem co ze sobą zrobić :-)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas sie przejasnia i zapowiada sie ładnie. Bierzemy rowerek i na dzialke :-)
M tez dzisiaj z pol godziny pobawil sie sam ladnie jak poprosilam go o czas zeby polezec. Tym sposobem odespalam sobie poranne wstawanie o 6 dzisiaj.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia piekny początek tygodnia,mąż się postarał.

U nas weekend nieoczekiwanie wypadł wyjazdowy.Pogoda piękna,młoda obskoczyła super wypasione place zabaw,nocowalismy u znajomych i dziewczynki padły po 20 a my z kumpelą wieczór dla Siebie:p
Wczoraj jeszcze u mojego brata i wrócilismy po20,dziś od rana piorę,sprzątam i gotuję bo przez weekend w knajpach się żywilismy a moje dzieci średnio np pizzę lubię;-) ;)

My już po spacerku, bo nadal mamy piękną pogodę.

Katjuszka też się zdziwiłam, że Julko się sam bawi. Niestety nie jest to u nas normą.

Milenka coś podejrzewam, że m bezinteresownie tego nie zrobił ;-)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My też korzystaliśmy z pogody. Chłopcy szczęśliwi że mogli się na zewnątrz wyszaleć. Pokochali hulajnogibi śmigają. Trzeba tylko fajne alejki im znaleźć żeby jechali sobie prosto i dlugooo. :-)

Do góry