reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kroczek fajna ta lampka.
JA też starałam się od początku młodą do spania samą kłaść,nie wiem jak będzie na wiosnę jak na łózko piętrowe u starszego wyląduje,czy nie będzie wracać jak bumerang;-) ;)

Katjuszka poszalałaś,super zakupy.

EDYSIEK ja też trochę zaskoczona jestem bo z wiosny wszystkie długie getry i bluzki za krótkie,wyciągłam wszystkie ciuchy które były w planie do użytku na wiosnę;)
Kurczę przez to że przez lato w tym nie chodziła to po kilka razy tylko założyła te ciuchy i małe

reklama
Kroczek o właśnie tą oglądałam na allegro :) jak M wróci to zamówię jak mówisz że fajna :)
Ja się zastanawiam nad wersalką dla H bo będę mogła położyć się z nim a po złożeniu mało miejsca zajmuje. To łóżko któro ma po starszaku materac ma 80 na 190 cm a do tego od strony głowy dochodzi półka i jeszcze z przodu "przód auta" jest ogromne a pokoik mikroskopijny i nie ma jak się ruszyć :( spróbuję jeszcze sprzedać może ktoś kupi ale całego z pokoju się nie wyniesie tylko trzeba rozkręcić i już się problem robi no taka głupota a tyle zachodu...

Milenka spotkania komunijne już macie? My właśnie wróciliśmy z pierwszego .

Dzieki dziewczyny za rady. Malej nie chce eksmitowac bo nie ma jeszcze 2 mcy i sie troche boje, ale mysle, ze niedlugo tak zrobie, albo chociaz na poczatek odsune od lozka naszego na drugi koniec sypialnin tak stopniowo hehe

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziolina Julek też do nas przychodzi noc w noc. Konsekwentnie go odnosimy. Czasami bywa to trudne, bo odnoszę go do jego pokoju, wracam do siebie, kładę do łóżka, a on już obok stoi. Na razie mamy mały sukces, bo dwie noce spędził u siebie bez nachodzenia nas. Ja bardzo dużo z nim rozmawiam i tłumaczę, że Teoś śpi u nas, bo jest malutki i jeszcze je cycuszka, ale jak tylko trochę podrośnie to będą mieć razem pokój. Poza tym mówię mu że ma super pokój, że zabawki bardzo za nim w nocy tęsknią, że jego ukochane transformersy też śpią w swoich łóżeczkach, itp.

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Boję się tu oddzywac dzisiaj bo chcialabym napisac, że przespalam 1 noc od kilku dni. Mlody oszalał totalnie, drzemki w dzien NIE a w nocy spal po 6-7 godzin z przerwami co godzine. Wszystko zawodzilo. Oby ta dzisiejsza była początkiem dobrego.
Co do miejsca spania dziecka nie wypowiadam się, bo ja śpię z Mlodym i obu nam tak jest wygodnie. :)
Odpieluchowanie szło u nas dobrze, aż nastąpił regres i 2 dni lał gdzie popadnie ciesząc się, że sika jak piesek. Wiec zalozylam pieluchomajtki i czekam. W nocy za to nie sika tylko biegnie rano na nocnik.

Czy u Was tez taka piękna słoneczna jesien? Tylko grzybów w lesie u nas brak :( jeść bym nie jadla ale pozbierac to i owszem :)

Truskawkowa u nas dzis 2:2 :) Obiecalam mu duza betoniarke, która wczoraj w sklepie wypatrzyl ale chyba marna motywacja. Chodzi i mówi, że on już nie sika a za chwilę portki zlane i leci, że ma mokro. Ahhh długi dzień się zapowiada i to bez drzemki.

Myszka moj tez tak mial. Pytalam czy chcen mowil ze nie ,a sikal w hacie za minute. Gadalamn pytalam, bilam brawo jak zrobil i w koncu zaczal robic. Musi pyknac i juz. U mnie to troche trwalon tylko w lato zaczelismy to czesto na tarasie czy dzislcebez pieluchy i majtek chodzil. Ze zlobka potrafilam po 10 par spodenek kokrych zabierac.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wchodzę na forum poczytać co u Was a tu nikogo... hej ho? Wszystkie kasztany zbierają?

Klara mnie rozwala ostatnio.. ilość zadawanych pytań przerasta moje wyobrażenia.. bo zawsze myślałam, że jedno pytanie w kółko.. A tu nie.. każde inne i prędkość jak wystrzaly z kałasznikowa :p

Do góry