reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

W czwartek rozpoczecie roku szkolnego- dziec nie mial sily wstac.
Wczoraj lepiej nie bylo.
Ale za to w sobote wstal pelen zycia o 7:00[emoji53] Czemu mnie to nie dziwi....

reklama
Truskawkowa tak to przeważnie jest strach ma wielkie oczy ;)
a ja nie wiem co się z moim K dzieje , dałam mu wczoraj pieniądze żeby wpłacił pani na zieloną szkołę, ubezpieczenie itd wszystko wyliczone żeby się chłopak nie stresował a on nie zapłacił bo się wstydził :eek: nosz kurcze ma 9 lat powiedziałam że w poniedziałek ma zanieść bo inaczej nie pojedzie. Ja robię to dla jego dobra zaczynając od takich drobnych spraw żeby potrafił sam pójść i załatwić.

Ancona niech się uczy samodzielności, ale nie naciskaj na niego.
Truskawkowa Kinga wstała o 5:30. Ledwo na oczy widziałam. Poszłam do drugiego pokoju, włączyłam bajki i jakoś dotrwała do 7.
L-oka udanego wypoczynku.

Ja zaraz też się zbieram i jedziemy do moich rodziców.

U nas w normie pobudka po 5. Ogląda Peppę, a ja na nogach już.

Ancona ja swojego Młodego do małego sklepiku wysyłam samego, żeby nauczył się takich prostycj rzeczy. Sama w tym czasie stoję pod sklepem. Niby nic, a czegoś się nauczy.

1472886131-sdbbzy.jpeg

Ot odnośnie odpoczynku w weekend [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Djmka a nie nie jak chodzi o pójście do sklepu to nie ma żadnego problemu wręcz skrzydeł dostaje żeby tylko na lizaka czy chipsy wysępić. On w szkole jakiejś blokady dostaje.

Viltutti :D

reklama
Do góry