reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

No właśnie samo płacenie składki nie wystarczy, członkiem można było zostać jak powstawała spółdzielnia i wpłaciło się jakąś kwotę - takie wpisowe (np. u teściowej to było 50 zł) a tu nie wiem. Zresztą nasz obecny prezes to facet bez jaj i taka sierota że szok nie idzie się z nim dogadać bo sterują nim stare dziady którzy są członkami gdyby nie oni to zrobione byłoby wszystko bez niczyjej łaski a tak to doopa.

reklama
ANCONA to lipa.Jeżeli faktycznie jest jakiś paragraf że wam się nie należy to nie przeskoczysz.Ewentualnie w swoim zakresie wymalowac żeby się tak nie wyróżniać.
U mnie dziś też nerw,wyobrazcie sobie że komunia ma być w czerwcu!Ludzie wkurw...bo lokale zarezerwowane i chodzą do proboszcza pytać czy to prawda to ten milczy,mówi że poda datę w pazdzierniku i koniec.Argumenty że terminy lokale to mówi że komunia jest w kościele a przyjęcia nie trzeba robić.No inteligent sie znalazł:realmad:

Milenka ja to mam w ... wezmę brata niech tylko pomaluje i niech się pocałują gdzieś. Chodzi tylko o fakt że tak się nie robi. Bo ocieplenie balkonu i tak nic nie daje tylko wizualnie ładnie wygląda.
A z komunią to Was ksiądz załatwił, co mu zależy podać wcześniej konkretny termin? Specjalnie na złość robi? Przecież wie że sale i terminy to ciężka sprawa.

Ancona On jest przeciwnikiem wszelkich przyjęć,woli żeby ludzie skupili sie na opłatach kościelnych,dekoracjach kościoła niż knajpach;-) ;)
Z nim niczego nie załątwisz,chrzest tylko w 3niedzielę miesiąca o 13,nie ma szans na inny termin.Nie i koniec.
Znajoma ostatnio zaprosiła młodego księdza na grilla i podpuścili go żeby wybadał termin u proboszcza,to mu się zerwało że go matki nasłały.
Porażka,gorzej jak się terminu w lokalu nie bedzie dało zmienić to mi zaliczka przepadnie i bez knajpy zostanę.

Truskawkowa podzielę się :) Mam zamiar robic z czarnego bzu o ile jeszcze bedzie jak wrócimy.
Mlody dziś bez drzemkini odlecial o 20:00 niestety juz zaliczył pobudke z krzykiem :( i tylko Mama :( boję się co to będzie i mam nadzieje, że do lutego jakos go przekonam.

Myszka ja zrezygnowałam z przekonywania K jak byłam w ciąży. Poddalam się po prostu z myślą co będzie to będzie. Teraz tylko tatuś może usypiac ;-) po prostu zaczął ją usypiac jak byłam w szpitalu bo wyjścia nie było. Jak wróciłam to kilka razy chciała mnie ale zawsze mówiłam że tylko ja mam mleczko i muszę dac Zoi. Oczywiście oferowalam również K żeby nie czuła się źle ale nigdy się nie skusiła.. u Ciebie może być gorzej z tym mlekiem ale może coś innego wymyślisz :-)

Moja dzisiaj pół godziny spała i już przed 18 chciała iść spać, wytrzymała do 19.
Myszko a karmisz go jeszcze?
Na pewno jakoś uda Ci się podzielić czas na dwoje. Może najpierw uśpisz maleństwo a potem starszego.

Pije dzisiaj któraś?

reklama
Myszka my mamy dokładnie takie same tesciowe :-) ja jakiś czas ograniczylam kontakty i trochę zaczela myslec..w koncu jedyny wnuk jest u nas.
Milenko co za proboszcz, nic po ludzku a tacy swieci. My tez jak bralismy kosxielny slub to razem z chrzcinami i wyobrazcie sobie ze w dwóch parafiach nam odmowili. To znajomy ksiadz nam dal i to w sobote na oddzielnej mszy.
A my szykujemy sie do wyjazdu :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry