reklama
Viltutti
Fanka BB :)
No ja miałam duzo planów co do zajęć dodatkowych dla małego, ale biorąc teraz pod uwagę jego chorobę, to nie wiem co z tego wyjdzie. Na pewno będziemy próbować i obserwować czy daje radę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Milenka to są zajęcia dla dzieci 4-6 lat zawierają elementy taekwondo (jak zachować się kiedy zaczepia nieznajomy, obrona przed przemocą, bezpieczeństwo w razie pożaru, nad wodą, na drodze, praca zespołowa, przywództwo, zdrowy styl życia, kondycja fizyczna, samokontrola, odwaga) wszystko w formie zabawy. A starszego zapisałam na basen
Viltutti pierwszy rok w przedszkolu niestety zawsze tak wygląda każdy musi swoje odchorować jak sobie przypomnę co było z K jak poszedł do przedszkola to mam ciarki na samą myśl że z H może być podobnie. Pocieszyć Cię mogę tylko tym że Wy będziecie mieć już chorowanie za sobą a my dopiero zaczniemy .
Viltutti pierwszy rok w przedszkolu niestety zawsze tak wygląda każdy musi swoje odchorować jak sobie przypomnę co było z K jak poszedł do przedszkola to mam ciarki na samą myśl że z H może być podobnie. Pocieszyć Cię mogę tylko tym że Wy będziecie mieć już chorowanie za sobą a my dopiero zaczniemy .
katjuszkaa
Ja cały urlop pobudki przed 6.
Z Klara to zaczekam aż sama zdecyduje jakieś chce zajęcia mieć. Na razie chodzimy na zajęcia klubiku dwa razy w tyg po 1.5 godziny. Ogólnorozwojowe :-)
Z Klara to zaczekam aż sama zdecyduje jakieś chce zajęcia mieć. Na razie chodzimy na zajęcia klubiku dwa razy w tyg po 1.5 godziny. Ogólnorozwojowe :-)
madzikm76
Ja już mam ciarki na myśl o tych wszystkich chorobach przynoszonych z przedszkola.
Emma zaczyna w przyszłym tygodniu
Emma zaczyna w przyszłym tygodniu
Myszka7_2005
Katjuszko tak Mlody jeszcze cycuje i za nic w świecie nie może sobie darować tego. Awantura okropna Znowu ma etap alergii na tatę i nie chce za bardzo nawet isc z nim na spacer a co dopiero zostac. Zresztą on z nikim nie zostaje bo nie mamy takiej możliwości. Wczoraj tak się rozplakal, że aż na wymioty go brało.
Stąd moje obawy i to głównie o szpital bo potem damy radę. Innego wyjścia nie ma
Ps. Tesciowa zdziwiona, że się do niej nie oddzywam. Upsss ohhhh ja nie dobra
Stąd moje obawy i to głównie o szpital bo potem damy radę. Innego wyjścia nie ma
Ps. Tesciowa zdziwiona, że się do niej nie oddzywam. Upsss ohhhh ja nie dobra
Edysiek
odkrywca
Mi wystarczy jak mała do przedszkola pójdzie, ale to może za rok. Zajęcia dodatkowe to dopiero w szkole.
reklama