reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Djmka wiem że młodszy też tak zaczynaliśmy:) niech chłopaki uczą się samodzielności przyda się w przyszłości.

Wczoraj znalazłam fajne zajęcia dla H ale niestety są dla dzieci od 4 lat :/ no cóż zaczekamy ..

reklama
Moj wszedzie sam chodzi nawet chetny jak go po smietane wysle
ancona jakie zajecia?ja moja chce zapisac na balet ale musi z brzucha zjechac i skonczyc 3lata heh

No ja miałam duzo planów co do zajęć dodatkowych dla małego, ale biorąc teraz pod uwagę jego chorobę, to nie wiem co z tego wyjdzie. Na pewno będziemy próbować i obserwować czy daje radę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka to są zajęcia dla dzieci 4-6 lat zawierają elementy taekwondo (jak zachować się kiedy zaczepia nieznajomy, obrona przed przemocą, bezpieczeństwo w razie pożaru, nad wodą, na drodze, praca zespołowa, przywództwo, zdrowy styl życia, kondycja fizyczna, samokontrola, odwaga) wszystko w formie zabawy. A starszego zapisałam na basen :)

Viltutti pierwszy rok w przedszkolu niestety zawsze tak wygląda :( każdy musi swoje odchorować jak sobie przypomnę co było z K jak poszedł do przedszkola to mam ciarki na samą myśl że z H może być podobnie. Pocieszyć Cię mogę tylko tym że Wy będziecie mieć już chorowanie za sobą a my dopiero zaczniemy 8-).

Ja cały urlop pobudki przed 6.
Z Klara to zaczekam aż sama zdecyduje jakieś chce zajęcia mieć. Na razie chodzimy na zajęcia klubiku dwa razy w tyg po 1.5 godziny. Ogólnorozwojowe :-)

Katjuszko tak Mlody jeszcze cycuje i za nic w świecie nie może sobie darować tego. Awantura okropna :) Znowu ma etap alergii na tatę i nie chce za bardzo nawet isc z nim na spacer a co dopiero zostac. Zresztą on z nikim nie zostaje bo nie mamy takiej możliwości. Wczoraj tak się rozplakal, że aż na wymioty go brało.
Stąd moje obawy i to głównie o szpital bo potem damy radę. Innego wyjścia nie ma :):):)

Ps. Tesciowa zdziwiona, że się do niej nie oddzywam. Upsss ohhhh ja nie dobra :)

reklama
U nas to bedą zajęcia w zamian za przedszkole.Po przeprowadzonym wywiadzie na 99%młoda pójdzie do przedszkola w wieku 5,5roku,wczęsniej nie bedzie miejsca dla niej w placówce na wsi.

Do góry