reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

DJMKa pije melise ale za nic nie mogę nabrać dystansu. Jestem okropnie nerwowa w tej ciąży, myślałam, że to tarczyca ale wyniki już są w normie. Ahhhh.
Postanowilam, że rano się ewakuujemy do moich rodziców, stamtąd mamy 1h bliżej. :)

reklama
DJMka wie o ciąży ale ona w swoim zachowaniu nie widzi nic złego. To jest wg. niej troska. Ona jest toksyczna.
Mika mąż jest jedynakiem Teśc nie żyje więc on ma inne podejście, zwłaszcza, że Wiedzma zaraz szantazuje swoim zdrowiem i płacze na zawołanie co wpedza go w wyrzuty sumienia. Wczoraj mieliśmy na ten temat rozmowę ale myślę, że na pogadaniu sobie się skończy. On furknie na nią ona w ryk i taki cyrk :)

Obmyslam zemste: i.... narobie nalewek i jej nie dam. Piekne naklejki na butelki i postawie na widoku :) Moja terapia na odstresowanie się :)

Myszko, ale z nami sie podzielisz nalewkami[emoji38]

Komu zurku???[emoji38] Dziec w szkole to matka o 9 obiad ma gotowy[emoji6]
Ale wiecie co, 3 rok w tym samym przedszkolu i dzis wstac nie chcial bo sie boi nowej pani[emoji32] Myslalam, ze zawalu dostane ale...ogarnal sie, wstal i pojechalismy[emoji38]

Myszko współczuję teściowej, też mam wieczny problem ze swoją. Dobry pomysł z nalewkami hihi :)

Szkoła na rano to dobry pomysł rano męka ale dzisiaj 11.30 już był po lekcjach a trzy razy kończy 12.30 także super.
Ja nie dawno wróciłam zawiozłam M do Wawy i po powrocie doznałam szoku w pokoju ciemno i trzech facetów na balkonie rozbiera balustrady.
Po rozmowie z nimi dowiedziałam się że w naszym pionie tylko u nas nie będą ocieplać i malować wnęki balkonowej , zrobią samą balustradę a reszta zostaje taka brzydka . A to dlatego że nie jesteśmy członkami spółdzielni i ten od którego kupiliśmy też nie był to nam się nie należy chyba że zapłacimy ponad 2 tysiące to zrobią a ja takiej kasy nie mam. No chore!!!:angry: nigdzie tak nie ma jak robią to cały blok a nie w kratkę .

ANCONA może zabrzmi brutalnie ale jeżeli nie opłacacie składki remontowej do spółdzielni to wam sie malowanie nie należy.Byłoby to nie w porządku do tych co płacą taką składkę od lat i ;zarobili 'sobie na to.Chyba że płacicie to nie sprawiedliwie że Was pominęli.
Ale przyznam że nie wiem jak teraz życie w bloku wygląda,za czasów jak ja mieszkałam to każdy w czynszu płacił taką składkę,więc nie wiem jak można to obejśc.

Milenka teraz też każdy płaci na fundusz remontowy to jest w czynszu i dlatego jestem wkurzona bo z jakiej racji mam być pominięta. A np sam prezes też nie jest i nie był członkiem spółdzielni ale osoby od których kupił mieszkanie były i jemu się należy no to jest CYRK!

reklama
To idz do prezesa;-) ;).Jak sie płaci składke to powinno sie należeć ale wiadomo w tym kraju sa dziwne rzeczy jeśli chodzi o prawo.

Do góry