reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ciekawe jak u nas będzie z miejscem, mam nadzieję że przyjmą H do państwowego przedszkola bo tu mamy najbliżej 10 min spacerkiem tempem Huberta a do innych trzeba już autem jechać.

Muszę pochwalić H dzisiaj pierwszy raz wysiedział w wózku całą mszę miał chwilę słabości podczas kazania ale chłopczyk obok dał większy koncert więc mój musiał się uciszyć, nie wiedział co się dzieje:D i zostaliśmy do końca.

reklama
Dziewczyny które kupują Geoxy jak tam jest z rozmiarówką? Bo wydaje mi się że ich buciki wypadają większe tzn jak np H z adidasa ma 25 to geoxy 24 ?

Samą jestem ciekawa czy kupujecie na Limago? Naprawdę takie zniżki mają?
U mnie od popołudnia pada, a teraz jeszcze się błyska. Obejrzałam sobie Masterchefa a teraz ten nowy serial oglądam. O ile ja nie serialowa jestem to te na TVN jakoś zawsze mi podchodzą.

Ancona a nie ma podanej długości wkładki w cm. Jak nie tam, to może na innej stronie znajdziesz tabelę rozmiarów dla Geoxa.

Milenka :D strzał w dziesiątkę!
Buciki super, H miał tej długości w tamtym roku i były ok :-).

Edysiek ja swego czasu byłam maniakiem limango :D teraz już rzadziej ale jak trafi się coś ekstra to ciężko się oprzeć ;) wkurza mnie tylko że tam żadnych wymiarów nie podają tylko sam rozmiar.

To pewnie nam się jakieś dziwne trafiły bo w tamtym roku kupiłam starszemu na zimę 33 i były dużo za duże dopiero w tym roku będą dobre a wszystkie inne buty kupujemy już 34 bo 33 jest małe. Może taki model .

Przyszła kurtka, jest cudna
kurtka.jpg

Załączniki

• kurtka.jpg
    kurtka.jpg
    705,7 KB · Wyświetleń: 388
reklama
Wow, Edysiek! Śliczna jest. Ja dzięki uprzejmości mojej babci mam kombinezon z zeszłego roku bo wzięła sobie do serca ze ma dużego prawnuka, wiec kupuje wszystko tak na rok lub dwa do przodu. Ale kurtkę i tak kupie mu jakaś.
Kurde, obdzwonilam wszystkie poradnie w trójmiejskie i nie ma najmniejszych szans żeby zapisać sie do alergologa na ten rok :-/ prywatnie wizyty zaczynaja sie od 150zl w gore... A musimy przynajmniej raz w miesiącu chodzić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry