reklama
katjuszkaa
Fanka BB :)
Rozumiem argumenty :-) tylko, że ja w tym wszystkim mam jeszcze samochodowe hobby które zanim przyszły dzieci usutecznialam. Na studiach dorabialam przywozac samochody, a sama zmieniałam co pół roku ;-) mój rekord od kiedy jestem statyczna mężatką to auto to samo przez 2 lata i to to ostatnie tak perfidnie rozbite :-( no ale teraz już nie mam czasu na takie zabawy... ehh może jeszcze na starość..
Mika jak jeszcze kiedyś napiszesz że musisz się odchudzać to polecę do Londynu i skopie Ci tyłek
Kochana ale to zdjęcie jest sprzed 6 lat [emoji854] teraz mam krótkie włosy, oponkę, dużo zmarszczek, i pare siwych włosów ....mam dalej wymieniać [emoji111]️
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
TruskawkowaMamba
Mika wymieniaj-moze nam sie samoocena poprawi;-)
TruskawkowaMamba
A ja mam rozstepy
katjuszkaa
Po pierwszej ciąży miałam może dwa trzy. Teraz mój brzuch wygląda jakby przejechała po nim glebogryzarka :-(
Ale mi humor poprawiłyście
Też miałam przyjemność zapoznać się z glebogryzarką reszta jest względna choć bez szału.
Byliśmy wczoraj na bilansie, M ma 10.5 kg i 86 cm. I skierowanie do ortopedy, bo źle stawia nóżki. Pytałam też o siusiaka, ale lekarka mówi że do 3 roku życia niczego się nie robi (?)
A i zakup auta też przed nami. Na razie udaje wcisnąć 3 foteliki z tyłu, ale jak N wyrośnie z nosidełka to nie będzie opcji.
Też miałam przyjemność zapoznać się z glebogryzarką reszta jest względna choć bez szału.
Byliśmy wczoraj na bilansie, M ma 10.5 kg i 86 cm. I skierowanie do ortopedy, bo źle stawia nóżki. Pytałam też o siusiaka, ale lekarka mówi że do 3 roku życia niczego się nie robi (?)
A i zakup auta też przed nami. Na razie udaje wcisnąć 3 foteliki z tyłu, ale jak N wyrośnie z nosidełka to nie będzie opcji.
reklama
Madzik piękne marzenie i super prezent na rocznicę
U nas 10 w tym roku ciekawe czy M się wysili czy przejdzie bez echa
Zuzanka nam pediatra też kazała się nie czepiać chyba że jest stan zapalny albo coś się dzieje.
U mnie rozstępy są ale takie bardzo drobne więc jest ok. Dzisiaj robiłam miesięczne podsumowanie i poleciało w dół po 3 cm wszędzie.
Teraz leżę przed tv a H odkurza
U nas 10 w tym roku ciekawe czy M się wysili czy przejdzie bez echa
Zuzanka nam pediatra też kazała się nie czepiać chyba że jest stan zapalny albo coś się dzieje.
U mnie rozstępy są ale takie bardzo drobne więc jest ok. Dzisiaj robiłam miesięczne podsumowanie i poleciało w dół po 3 cm wszędzie.
Teraz leżę przed tv a H odkurza