reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzikm ja byłam pierwszą przeciwniczk kupowania nowego auta, ale po analizie rynku i cen zmieniłam zdanie i od pół roku jeżdżę salonowym clio. Jestem nim zachwycona.

reklama
Rozumiem argumenty :-) tylko, że ja w tym wszystkim mam jeszcze samochodowe hobby które zanim przyszły dzieci usutecznialam. Na studiach dorabialam przywozac samochody, a sama zmieniałam co pół roku ;-) mój rekord od kiedy jestem statyczna mężatką to auto to samo przez 2 lata i to to ostatnie tak perfidnie rozbite :-( no ale teraz już nie mam czasu na takie zabawy... ehh może jeszcze na starość..

Mika jak jeszcze kiedyś napiszesz że musisz się odchudzać to polecę do Londynu i skopie Ci tyłek:rolleyes2:

Kochana ale to zdjęcie jest sprzed 6 lat [emoji854] teraz mam krótkie włosy, oponkę, dużo zmarszczek, i pare siwych włosów ....mam dalej wymieniać [emoji111]️

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Oki Truskawkowa sama tego chciałaś [emoji14]
Pajączki na nogach
Drugi podbródek
Cycki hmmm no wiecie grawitacja działa
Kurze łapki

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ale mi humor poprawiłyście :D
Też miałam przyjemność zapoznać się z glebogryzarką :) reszta jest względna choć bez szału.

Byliśmy wczoraj na bilansie, M ma 10.5 kg i 86 cm. I skierowanie do ortopedy, bo źle stawia nóżki. Pytałam też o siusiaka, ale lekarka mówi że do 3 roku życia niczego się nie robi (?)

A i zakup auta też przed nami. Na razie udaje wcisnąć 3 foteliki z tyłu, ale jak N wyrośnie z nosidełka to nie będzie opcji.

reklama
Madzik piękne marzenie i super prezent na rocznicę :)
U nas 10 w tym roku ciekawe czy M się wysili czy przejdzie bez echa :rolleyes2:

Zuzanka nam pediatra też kazała się nie czepiać chyba że jest stan zapalny albo coś się dzieje.

U mnie rozstępy są ale takie bardzo drobne więc jest ok. Dzisiaj robiłam miesięczne podsumowanie i poleciało w dół po 3 cm :D wszędzie.

Teraz leżę przed tv a H odkurza :-D:cool2:

Do góry