reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzikm ja byłam pierwszą przeciwniczk kupowania nowego auta, ale po analizie rynku i cen zmieniłam zdanie i od pół roku jeżdżę salonowym clio. Jestem nim zachwycona.

reklama
Rozumiem argumenty :-) tylko, że ja w tym wszystkim mam jeszcze samochodowe hobby które zanim przyszły dzieci usutecznialam. Na studiach dorabialam przywozac samochody, a sama zmieniałam co pół roku ;-) mój rekord od kiedy jestem statyczna mężatką to auto to samo przez 2 lata i to to ostatnie tak perfidnie rozbite :-( no ale teraz już nie mam czasu na takie zabawy... ehh może jeszcze na starość..

Mika jak jeszcze kiedyś napiszesz że musisz się odchudzać to polecę do Londynu i skopie Ci tyłek:rolleyes2:

Kochana ale to zdjęcie jest sprzed 6 lat [emoji854] teraz mam krótkie włosy, oponkę, dużo zmarszczek, i pare siwych włosów ....mam dalej wymieniać [emoji111]️

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Oki Truskawkowa sama tego chciałaś [emoji14]
Pajączki na nogach
Drugi podbródek
Cycki hmmm no wiecie grawitacja działa
Kurze łapki

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ale mi humor poprawiłyście :D
Też miałam przyjemność zapoznać się z glebogryzarką :) reszta jest względna choć bez szału.

Byliśmy wczoraj na bilansie, M ma 10.5 kg i 86 cm. I skierowanie do ortopedy, bo źle stawia nóżki. Pytałam też o siusiaka, ale lekarka mówi że do 3 roku życia niczego się nie robi (?)

A i zakup auta też przed nami. Na razie udaje wcisnąć 3 foteliki z tyłu, ale jak N wyrośnie z nosidełka to nie będzie opcji.

reklama
Madzik piękne marzenie i super prezent na rocznicę :)
U nas 10 w tym roku ciekawe czy M się wysili czy przejdzie bez echa :rolleyes2:

Zuzanka nam pediatra też kazała się nie czepiać chyba że jest stan zapalny albo coś się dzieje.

U mnie rozstępy są ale takie bardzo drobne więc jest ok. Dzisiaj robiłam miesięczne podsumowanie i poleciało w dół po 3 cm :D wszędzie.

Teraz leżę przed tv a H odkurza :-D:cool2:

Do góry