Truskawkowa to może papier na 2 śniadanie mu wystarczy :-)
Mój młody namiętnie od jakiegos czasu wysypywał nam ziemię z kwiatków i jadł ziemię. Wczoraj wkurzyłam sie i kazałam m wynieść wszystkie te kwiatki na poddasze bo miałam juz dosyc non stop odkurzać i myć go. Nie pomogało jak mówilismy że nie wolno, tym bardziej wysypywal i patrzył sie na nas z uśmieszkiem
Magda i jak córcia? Pamiętam że tez gdzies w jej wieku miałam bóle brzucha, takie ze zwijałam sie z bolu, oczywiście wszystkie badania nic nie wykazały. Po jakimś czasie samo przeszlo, ale nie pamietam jak długo to trwało.
Madziolina - gratki i trzymam kciuki. Zrob moze jeszcze dzis test jeszcze raz a do lekarza faktycznie dopiero ok 6 tyg.
Agmaa witaj ponownie. Mój Franek tez cały czas na cycu, nie je żadnych kaszek, miesa nie lubi, jedynie zje troszke zupy i ziemniaka lubi i jogurt naturalny ale bez zadnych dodatków. Kolacja to tylko cyc a w nocy pobudki z 5 razy.
Marcia spokojnie mój starszak jak poszedł do przedszkola to tez miał 2,5 roku i pierwsze przedstawienie na Dzień Mamy przesiedział na kolanach. Dopiero po ok 1 roku chodzenia brał czynny udział w przedstawieniach a teraz to Panie go chwala bo jest takim "przewodnikiem" dzieci.
Milenka mój staszak idzie od wrzesnia do 1 klasy i potrafi tylko napisac mama tata i podpisac sie. Literki zna ale czytac nie potrafi, a własnie za to ze nie potrafi skakac na skakance to dostał 1 punkt mniej w karcie, to taka karta była testów dzieci i na 100pkt miał 88. ale jak pytałam sie Pani to tylko 1 dziewczynka potrafiła skakac. Teraz to dzieci na podwórku nie skacza tak jak my bawilismy sie.
Ale wczoraj wkurzyłam sie, było zebranie rodzicow w przedszkolu, ostatnie juz. Zawołałam tesciów aby zostali z młodym bo nie chciałam go brac ze soba bo mówie bedzie płakac i nudzic sie bo napewno długo bedzie trwac bo to koncowe zebranie. A zebranie trwało 10 min, pani powiedziała tylko kiedy bedzie przedstawienie z okazji zakonczenia roku i koniec. Każdy myślał ze powie cos o dzieciach, o ich predyspozycjach w szkole jak radzili sobie w zerówce to nic
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)