reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Djmka - dzięki za przepis. Niestety brzoskwiń nie posiadałam, ale pogrzebałam po "moich wypiekach" i robię sernik z pianką kokosową. Mam nadzieję że będzie dobry :-)

Milenko - cofnęłam się żeby znaleźć zdjęcie M. Mi tam się podoba, mina poważna, adekwatnie do powagi dokumentu :-)
Co do nadgodzin, to kasa jest taka że nie da się koło niej przejść obojętnie...Niestety.
A że przyjęli do nas 6 nowych osób to wszyscy twierdzą że jak skończą trening to nadgodziny się skończą.

Katjuszkooo - powodzenia z nianią. Oby to była ta!

Viltutti - czyli Olo to typ włamywacza :-D.
Emma to złodziejka, na placu zabaw wszystko ludziom z wózków wyciąga, podchodzi do siedzących pań i zagląda im do torebek ;-)

Mąż na urodziny dostał pozwolenie na zakup nowego dysku do komputera i ew nowej karty graficznej, więc poszedł do pracy z bananem na twarzy.
Nie wiem po co mu ustrojstwo jak i tak nie ma czasu żeby siedzieć przy komputerze:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
MYSZKA nie wszystkie ale dresy na dziewczynkę były na obniżce na chłopięcy dział nie wchodziłam.

Madzikm wiadomo jak to jest kasa kusi.

OLIVIA w zerówce więcej nie uczą to reszty nauczy się od września.Co do tego skakania to jest przerażające że dzieci takie słabe teraz i nagonka w szkołach że ofermy nam rosną.

KATJUSZKA to trzymam kciuki żeby niania się sprawdziła i K miło z nia spędzała czas

MIKA truskawkowa ja na moją teściową też złego słowa nie mogę powiedzieć;-):-p

VILTUTTI mi się ta fotka młodej nie podoba ale z tą laleczką chucky to poleciałaś:szok:

Wiele nie udało mi sie na ogródku zrobić bo zaraz obiad dać,młody mnie wyciągnął na plac zabaw i dzień zleciał.Jutro robimy sobie wycieczkę do Zakopanego.

Jestem,ale czasu mi brakuje. Właśnie oglądam film ze starszą. Przy okazji odstresowuję się piwkiem :-p

Jak nie będę mogła spać to zajrzę później.

Moja laleczka chucky;-)

Załączniki

• 20150529_151544.jpg
    20150529_151544.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 46
  • 20150529_151759.jpg
    20150529_151759.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 46
VILTUTTI no to się zrehabilitowałaś tym postem:-D
Bo już sie zaczynałam dopatrywać podobieństwa;-),a tak serio to ja się okropnie bałam tego horroru:confused2:.pierwszy raz jak oglądałam to siedziałam całą noc przy zapalonym świetle.
Madzikm jak sernik?ja dziś gotowałam młode ziemniaczki z młodą kapustka i koperkiem i rybkę.
Wy tu narzekacie że wasze dzieci mało jedzą a moja owoce to uwielbia,ma któreś dziecko tak jeszcze?Dziś nie mogłam jej oderwać od miski truskawek,bałam się że ją brzuch rozboli tyle zjadła,nektarynkę potrafi do cna obgryzć i pestkę i mi daje o bananach to nie wspomnę połyka w całości a w niedzielę melona pierwszy raz jej dam.

Ostatnia edycja:
Milenka mój niejadek też uwielbia owoce. Truskawki, winogrona, rodzynki i arbuz to jego ostatnia miłość. Zresztą mm i kaszek nawet nie tknie, a dzisiaj jak go na chwilę zostawiłam samego to mi ser pleśniowy zeżarł :eek: No i widzę, że jednak plac zabaw wam udostępnili.

Madzikm męska logika. Ważne żeby mieć.

Katjuszka dobry wybór.

reklama
Madzikm - wesołego świętowania [emoji6]

DJMka - super, że L dała Ci chwilkę na odpoczynek. A jak sie czujesz ?

Katjuszka - na pewno podjęliście dobrą decyzje.

Viltutti - typ włamywacza albo łamacza damskich serc :)

Milenka - śliczna M. Na moje oko (a wzrok mnie nie zawodzi) to wyszczuplała i to bardzo. Mój F tez uwielbia owoce. Banana samego nie zje ale jak zrobię mu "sałatkę" z innymi owocami to łyka jak młody pelikan.

Ostatnia edycja:
Do góry