reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

To widzę że owoce chętnie dzieciaki jedzą,trzeba korzystać zanim z naturalnych cukrów przerzucą się na batoniki;-).

AGUNIA pisałam kiedyś że otwarty jednak,pewnie ktoś aferę zrobił.Ale świeci pustkami,na wsi jednak ludzie pod domem siedzą.Ja jak tylko jest pogoda[cały tydzień lało teraz]to ide z nimi,młoda trochę sie porusza tam przynajmniej.Arbuza jeszcze nie dawałam,kupię po niedzieli:tak:,super bo sezon owocowy sie zaczął.

reklama
Mika czuję się lepiej niż wczoraj, tylko to gardło.

Jak ja Wam zazdroszczę tego jedzenia. Młoda potrafi wciągnąć pół banana, 1/4 jabłka. Truskawek nie tknie. W ogóle mamy problem z jedzeniem u niej, bo wszystkim pluje. I już sama nie wiem, czy zwlać to na zęby, czy na jej upodobania.

Milenka cudna córcia :) fajne kitki ma :) u mojej to by nie przeszło.

Idę spać, jutro dzień pełen wyzwań.

DJMKA do kitek się przyzwyczaiła że musi być uczesana rano i koniec,ale kapelusz letni 2sekundy i ściąga,musze kupic wiązany.Moja ma gęste włoski i krecone do tego.

Miałam iść spać, ale rozbrajacie mnie tymi owocami ;-) moja na hasło truskawka lub winogrona zabija się, żeby doraczkowac na dywan gdzie zazwyczaj razem jemy. I co? Zje jedna truskawke i trzy kulki winogron. Albo dwie :-) jeszcze kiwi lubi, tak 1/8 zje:-D banana się nie tknie, jabłko tak lubiane jest już passe.. ha ha to tyle w temacie :-/

Madzik wiem, że za późno i nie spełnia warunków, ale mam fajny przepis na sernik. Bez spodu, robimy w malakserze ze zwykłego sera. Wychodzi wilgotny :-) tylko taki lubię.
A odnośnie sprzętów i mężów to coś o tym wiem. W zeszłym tygodniu zawitał do nas nowy ruter, bo jest bajerancki. Do tego mamy w sypialni testowo z firmy dysk który służy za chmurę.. nie mówiąc jak zawsze pakuje kasę w auta..

katjuszka ja mam w domu radio, które kosztowało majątek, bo działa na wi fi, a że to ostatnio nie chce współpracować to mam raczej atrapę.

Milnka ma burzę włosów więc kitki są już wskazane.

Chyba każda ma w domu jakieś "użyteczne" cacka. U nas playstation stoi i sie kurzy a jak mówię żeby schować to, że bedzie grał jak do Pl polecę (zaznaczam, że dopiero wróciłam ) [emoji33]

ImageUploadedByForum BabyBoom1432931896.035666.jpg F uwielbia obserwować samolotu, siedzi jak zaczarowany [emoji58]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432931896.035666.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432931896.035666.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Ale produkujące!!!! Wczoraj pisałem ale nie zdążyłam dokończyć i mi posta nie dodało.

Madziolinka gratulacje. Nic się nie stresuj tylko spokojnie czekaj. Jeszcze bardzo wcześnie jest!!! Będzie dobrze.

Djmka jak zdrówko? Ale lekarke masz w porządku, nie daje niepotrzebnie antybiotyku, no i rady też ma dobre. Szkoda ze trudne w wykonaniu.

Madzikm miłego świętowania urodzin męża :-)

Milenka rzeczywiście wyszczuplala. A zdjęcia z placu super!

Magda jak córka? Eh niestety te bóle Brzucha w tym wieku są okropne. Najczęściej właśnie bez przyczyny

Kończę na dzisiaj bo już mi się oczy Zamykają

Matko ale nadrukowałyście :szok:

Milenka M wygląda super a na fotce taka trochę przerażona :). H owoce wcina ale tylko z całości w kawałkach nie tknie najbardziej lubi banany i melona lubi też mango gruszki nektarynki morele a truskawki kupię po niedzieli to zobaczymy :-D w ogóle to on musi wszystkiego spróbować bo inaczej darcie.

Viltutti jakbym o H czytała też ma jakąś manię wyższości :baffled: wszędzie się wdrapuje a ja z sercem na ramieniu biegnę go zdjąć żeby nie spadł bo te jego wyczyny są coraz bardziej kaskaderskie :szok: a pudełka uwielbia jak wchodzić do nich i na nie.

Myszka też mam kilka ubranek z endo i jakością to one nie powalają :baffled:

Djmka zdrówka dla Ciebie i siły dużo!

Magda jak u Was?

Katjuszka oby K spodobała się nowa niania :).

Mika fajnie mieć kogoś blisko na pogaduchy i spacerek :-)

Ja dzisiaj miałam dzień sprzątania :confused2: zrobiłam bratu urodzinowy obiad i nawet poprasowałam mega stertę ubrań H w tym czasie buszował w szafie i zajmował się wyrzucaniem swoich ukochanych pieluch tetrowych poobkładał się nimi i tulił :-D a i jestem o kolejny talerz lżejsza :crazy:

ANCONA H widzę ma już spore smaki owocowe poznane.Talerza Ci szkoda?ja się martwię że mi się nie chcą za bardzo tłuc,mam serwis po 12szt a chętnie bym nowy zakupiła bo mi sie znudził:-p
Zapomniałam napisać że doznałąm dziś szoku,postanowiłam kupić młodej pełne butki ale nie bardzo zabudowane,żeby jej trzymało ta stopę bo chyba jej ucieka,i ani w daichman ani w ccc nie było nic!!!sandałów masa,tenisówek i adidasów,jedne lasockiego były ok ale jeden rozmiar tylko mieli,załamka

reklama
Milenka tylko ten od kompletu miał dopiero rok a stare to niech tłucze :-D i kubki też bo jest ich za dużo :-p

O widzisz jak ciepło to już nic pełnego nie kupisz :/ tak jak poszłam ostatnio po koszulę dla M chciałam długi rękaw bo jest bardziej elegancki to może 5 było a z krótkim pełne półki wrrr..

Daj babie tel z internetem zakupy online murowane :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry