Moje dziecko nie dawno zasnęło a właściwie to już zdążyło jedną pobudkę zaliczyć
MAGDA kurczę nie fajnie,oby szybko zdiagnozowali małą i przestała się meczyć,dużo zdrówka i wytrwałości.
MIKA super że masz towarzystwo do spacerów,ja samotna również w tej kwestii.
ANCONA u mnie chodzenie polega na wyciągnięciu rączek do mamusi i pokazywanie placem gdzie ją mam zanieść;-)a dziś już mnie nerwy złapały bo sił brakło i wrzuciłam do pokoju i zapowiedziałąm że całe lato nie wychodzi na podwórko bo ja siły nie mam jej targać
KROCZEK udanej imprezki,oby Kubuś dał sobie rade z tatusiem ;-)
EDYSIEK tego sie obawiam,teraz jak w pracy nie będziesz na kompie to na bb czasu Ci braknie,tak jak praca pochłonęła inne dziewczyny.
MADZIKM życzę żeby jednak kasa wam przeleciała bokiem bo należy sie Wam wolny dzień dla waszej trójeczki
RILLA nie warto było za jedna gałkę tak się męczyć teraz
DJMKA zdrówka,kuruj sie szybko
My dzis zaliczyliśmy szczepienie,mój klocuszek waży ponad 13kg i 88cm,była bardzo dzielna akurat trafiliśmy na pielegniarkę,mamę chłopca co chodzi do klasy z moim starszakiem,młoda ją wczoraj na dniu mamy zaczepiała to dziś uśmiechy jej słała i mimo że boi sie białęgo fartucha to było ok.W ogóle to jest taka zaczepna,do pani doktor rączki wyciagała a ta ją po łapkach całowała,no jak to na wsi wszyscy sie znają bo z jednej wioski jesteśmy;-).Nasza pediatra ma 2synów i bardzo cierpiała że nie ma córki i moją zawsze komplementami raczy,nawet nie mówiła nic o jej nadwadze;-).
Dziś udało się zrobić lali fotki do dowodu[fotograf sam sie zdziwił bo ostatnio dała popis] i złożyliśmy wniosek o dokument
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
,przeszedł jej etap że ryczy na widok wszystkich.
Jutro jedziemy na Kraków za rowerem dla młodego na urodziny i może popołudniu wyżyję sie w ogródku.