reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika - zwariowali:szok:. Pozwolą Ci przenosić powyżej 42 tygodnia:szok:. Przecież to nie może być bezpieczne dla Ciebie i dziecka!

Wiesz co zrobię, poczekam przez weekend i w poniedziałek pojadę do szpitala, że niby sie źle czuje i wtedy odmówić mi nie mogą podłączenia do ktg. Boję się bo to przeciez kupa czasu jeszcze.

Ja mam taką skrytą nadzieje, że Mały jednak sam zdecyduje się ewakuować.

Ehhhhhhh mam dość.

reklama
Mi okolo 15 założyli cewnik i cieszyłam się, że to nie boli a pomoże ( zapewnienia dziewczyn z sali) a ja po godzinie dostalam takich boli, że myślałam, że rodze.. i mam je caly czas z tyn, że teraz nie są co 4 minuty tylko co 10 albo 7... i tak ma być do rana aż mi go wyciągną albo sam wypadnie. Mam nadzieję, że to da jakieś efekty bo na cierpieć się bez sensu nie mam zamiaru:/ Ale szyjka podobno krótka to może, może. .. Jak ja bym chciała mieć to już za sobą albo przespać chociaż ciagniem z pół godziny bo padam na ryjek

Czekam na obchod jak na zbawienie, niech wyjma mi już ten cewnik bo zwariuje chyba! ! Do tego mam skurcze ale jak to położna podsumowała, może coś z tego będzie, tylko szkoda, że musiała się Pani tak męczyć przez noc z tym cewnikiem, bo do porodu daleko.A JA juz nie mam siły :(

Natalia gratulacje!!!
Niunia szybko wracaj do zdrowia i do domku.
Kroczek głowa do góry, będzie coraz lepiej. Wracaj do nas, bo brakuje tutaj Twoich wpisów :tak:
Agma jeszcze troszkę i utulisz maluszka.
Mika trzymam kciuki, żeby w końcu ruszyło.

Wczorajsza majówka udała się. Pogoda dopisała. Córcia była grzeczna, większość czasu przespała. My mogliśmy się zrelaksować przy grillu ze znajomymi :-)
Dzisiaj raczej zostaniemy w domu, bo pogoda się popsuła i jest zimno.

Bardzo prosze was o wsparcie myslami I kciuki. Jednak musza robic zabieg bo wdala sie infekcja, bardzo sie boje :-(

AGMAA - obyś dzisiaj urodziła. Daj znać po obchodzie.

Niunia - trzymam kciuki. Bedzie dobrze.

A ja co ...... WIELKIE NIC ! Czuję się fizycznie jakbym w ciąży nie była. Psychicznie już gorzej. Śpię jak dziecko. Jem jakby mnie głodzono przez 9 miesięcy. Ehhhhh dobra nie marudzę bo to sensu nie ma. W najgorszym wypadku za tydzień w piątek będę miała stresa przed sobotą.

Miłego dnia !!

reklama
Do góry