reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Niunia super wiadomosc. Bardzo sie ciesze ze wracasz do domu. A jak tatus sobie wczoraj poradzil???

U mnie obaj chlopaki spia ale zaraz czas pobudki pewnie nastapi i to obu. Ale zdarzylam zrobic obiad i nawet go zjesc :-) tylko odpoczac juz nie zdarzylam. Oho starszak juz wstal, wiec uciekam.

Agmaa czekamy na wiesci.

reklama
Marcia no powiem ci ze jestem z niego dumna, poradzil sobie bardzo dobrze.ja czekam na starszaka a maluda spi. Tak sie do mnie przytulila I zasnela na calego ;-)

AGMAA - ogromne gratulacje !!

To zostałam tylko ja na zamknięcie kwietniówek.
DAGMAR otworzyła a Ja zamknę !!

Agmaa gratulacje.
Odpoczywam, corcia spokojna je I spi nawet za bardzo jej nosic nie musze:-) ja sama czuje sie nie pewnie, mimo ze lekarka powiedziala iz wszystko jest wporzadku jakis strach mam w sobie:-(

Agmaa GRATULACJE!!!

No to czekamy jeszcze na jednego maluszka i potem borykamy się już wszystkie z rzeczywistością :-D;-)...

Niunia nie dziwię Ci się, że czujesz się niepewnie, ale super że jednak udało się bez zabiegu opanować sytuację:tak:!

A u nas dziś odpadła pępowina WRESZCIE :-)!!! Wisiała mi na cieniutkiej niteczce z tydzień i myślałam że już nie odpadnie... Ale na szczęście mamy już to z głowy :tak:!

reklama
Dziękuję Kochane za miłe słowa:) Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej:) Mam Wam tyle do opowiedzenia:) Sam poród to była szybka i mega stresująca akcja:( W życiu się tak nie zestresowałam ale to dłuższa opowieść...

Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych:) Obiecuję powoli uzupełniać wpisy na watku dzieciaczkow:)

Poki co Kubus jest bardzo absorbujacy. Ciagle tylko na cycu wisi, musi tez byc dokarmiany a po mm ma jakies bole brzuszka i zastanawiam sie nad zmiana mleka, chociaz polozna odradza. obecnie uzywamy Enfemil .

Niunia ciesze sie ze nie bylo potrzeby zabiegu:)

Mika trzymam kciuki za Ciebie :)

Tymczasem to zmykam bo padam na pyszczek:)

Do góry