reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Mika, Agmaa dajcie znac!
marcia331
Witajcie.
Natalia gratulacje!!!! Mialam juz wczesniej pisac ze z taka waga to powinni Ci od razu cesarke zrobic a nie czekac tak dlugo. No ale wyrobilas sie jeszcze w kwietniu. Chociaz 1.05 tez ladna data :-)
Agmaa, Mika czekamy na wiesci od was. Oby same pozytywne.
Kroczek sie chyba od porodu nie odzywala. Ciekawe co tam u niej.
A ja mam dzisiaj luz :-) tata zabral starszaka do tesciow i na dzialke. Pewnie do wieczora posiedza, zeby sie wybiegal. No a Ignas to bezproblemowy, co 3 godziny cyc i do lozeczka, wiec mam labe. Ukladam wlasnie rzeczy w szafkach dzieciakow. Pewnie z pol dnia mi zejdzie. A potem moze jeszcze w swojej szafie porzadek zrobie.
Natalia gratulacje!!!! Mialam juz wczesniej pisac ze z taka waga to powinni Ci od razu cesarke zrobic a nie czekac tak dlugo. No ale wyrobilas sie jeszcze w kwietniu. Chociaz 1.05 tez ladna data :-)
Agmaa, Mika czekamy na wiesci od was. Oby same pozytywne.
Kroczek sie chyba od porodu nie odzywala. Ciekawe co tam u niej.
A ja mam dzisiaj luz :-) tata zabral starszaka do tesciow i na dzialke. Pewnie do wieczora posiedza, zeby sie wybiegal. No a Ignas to bezproblemowy, co 3 godziny cyc i do lozeczka, wiec mam labe. Ukladam wlasnie rzeczy w szafkach dzieciakow. Pewnie z pol dnia mi zejdzie. A potem moze jeszcze w swojej szafie porzadek zrobie.
Marcia to super że Ignas tak ładnie śpi. Mój zauważyłam ze lubi byc blisko mnie i większości odkładanie go do łóżeczka konczy się pobudka a we mnie wtulony to mógłby spać i spać. Chyba skropie mlekiem pieluszke i będę kladla koło niego, może tym go zmyle:-)
Właśnie co u Kroczek
A my zaraz wybieramy się na spacer, tzn chłopaków swoich wysyłam bo ja do pracy idę chociaż nna ten czas jak będzie spał i nie będzie domagał się cyca.
Właśnie co u Kroczek
A my zaraz wybieramy się na spacer, tzn chłopaków swoich wysyłam bo ja do pracy idę chociaż nna ten czas jak będzie spał i nie będzie domagał się cyca.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Cześć dziewczynki
Przepraszam za tak długą przerwę ale musiałam dojść do siebie. Obiecuję po Majóweczce się będę odzywała już na bieżąco
Jakoś tak mimo że marzyłam o Kubusiu to jednak dopadł mnie baby bluse i przez ten tydzień chodziłam i ryczałam tylko. Będę powoli Was podczytywała i nadrabiała .
Mam nadzieję,, że wszystkie już rozpakowane jestescie.
Przepraszam za tak długą przerwę ale musiałam dojść do siebie. Obiecuję po Majóweczce się będę odzywała już na bieżąco
Jakoś tak mimo że marzyłam o Kubusiu to jednak dopadł mnie baby bluse i przez ten tydzień chodziłam i ryczałam tylko. Będę powoli Was podczytywała i nadrabiała .
Mam nadzieję,, że wszystkie już rozpakowane jestescie.
Melduje sie ze zyje, slabo poki co ale dochodze do siebie. Niedlugo beda robic usg I mam nadzieje ze sie wszystko wyczyscilo. Ale wszyscy mowia ze mialam duzo szczescia. Kroczek fajnie ze sie odezwalas, ryczenie to chyba co druga przechodzi ;/
Dzisiaj moj chlop zostal sam z malutka, mama musiala isc do pracy I nie mial wyjscia. Ciekawe co powie wieczorem:-)
Dzisiaj moj chlop zostal sam z malutka, mama musiala isc do pracy I nie mial wyjscia. Ciekawe co powie wieczorem:-)
marcia331
Niunia oby szybko wszystko sie unormowalo, bo juz dosyc mialas przejsc zwiazanych z ciaza! A jak zoltaczka u corci? A tatus na pewno sobie poradzi.
Kroczek mam nadzieje ze zle nastroje szybko Ci przejda i wrocisz do nas pelna sil i optymizmu.
Kroczek mam nadzieje ze zle nastroje szybko Ci przejda i wrocisz do nas pelna sil i optymizmu.
Rozpisywać się nie będę bo humor mam do bani
No wiec tak : nic sie nie dzieje. Wszystko OK. Nie ma wskazań na natychmiastową indukcję iiiiiiiiiiiiii jeśli sie wcześniej nic nie wydarzy to wywołanie mam 10 maja o 9.00.
D O P I E R O !!!!!!!
Super nie :/ mam nadzieję że sam po dobroci wyjdzie wcześniej.
AGMAA - jak u Ciebie ?
No wiec tak : nic sie nie dzieje. Wszystko OK. Nie ma wskazań na natychmiastową indukcję iiiiiiiiiiiiii jeśli sie wcześniej nic nie wydarzy to wywołanie mam 10 maja o 9.00.
D O P I E R O !!!!!!!
Super nie :/ mam nadzieję że sam po dobroci wyjdzie wcześniej.
AGMAA - jak u Ciebie ?
reklama
madzikm76
Mika - zwariowali. Pozwolą Ci przenosić powyżej 42 tygodnia. Przecież to nie może być bezpieczne dla Ciebie i dziecka!