reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Natalia_eg - gratulacje !!

AGMAA - jakieś wieści po odchodzie ?

Ja mam wizyte dopiero o 15. Czekam jak na szpilkach.

reklama
Witajcie.

Natalia gratulacje!!!! Mialam juz wczesniej pisac ze z taka waga to powinni Ci od razu cesarke zrobic a nie czekac tak dlugo. No ale wyrobilas sie jeszcze w kwietniu. Chociaz 1.05 tez ladna data :-)

Agmaa, Mika czekamy na wiesci od was. Oby same pozytywne.

Kroczek sie chyba od porodu nie odzywala. Ciekawe co tam u niej.

A ja mam dzisiaj luz :-) tata zabral starszaka do tesciow i na dzialke. Pewnie do wieczora posiedza, zeby sie wybiegal. No a Ignas to bezproblemowy, co 3 godziny cyc i do lozeczka, wiec mam labe. Ukladam wlasnie rzeczy w szafkach dzieciakow. Pewnie z pol dnia mi zejdzie. A potem moze jeszcze w swojej szafie porzadek zrobie.

Marcia to super że Ignas tak ładnie śpi. Mój zauważyłam ze lubi byc blisko mnie i większości odkładanie go do łóżeczka konczy się pobudka a we mnie wtulony to mógłby spać i spać. Chyba skropie mlekiem pieluszke i będę kladla koło niego, może tym go zmyle:-)
Właśnie co u Kroczek
A my zaraz wybieramy się na spacer, tzn chłopaków swoich wysyłam bo ja do pracy idę chociaż nna ten czas jak będzie spał i nie będzie domagał się cyca.

Ja rano miałam skurcze ale przeszło wszystko, dlatego o 14 założą mi cewnik, jutro kroplowke mi podłącza i poród podobno też jutro..

Cześć dziewczynki:)
Przepraszam za tak długą przerwę ale musiałam dojść do siebie. Obiecuję po Majóweczce się będę odzywała już na bieżąco:)
Jakoś tak mimo że marzyłam o Kubusiu to jednak dopadł mnie baby bluse i przez ten tydzień chodziłam i ryczałam tylko. Będę powoli Was podczytywała i nadrabiała .
Mam nadzieję,, że wszystkie już rozpakowane jestescie.

Melduje sie ze zyje, slabo poki co ale dochodze do siebie. Niedlugo beda robic usg I mam nadzieje ze sie wszystko wyczyscilo. Ale wszyscy mowia ze mialam duzo szczescia. Kroczek fajnie ze sie odezwalas, ryczenie to chyba co druga przechodzi ;/
Dzisiaj moj chlop zostal sam z malutka, mama musiala isc do pracy I nie mial wyjscia. Ciekawe co powie wieczorem:-)

Niunia oby szybko wszystko sie unormowalo, bo juz dosyc mialas przejsc zwiazanych z ciaza! A jak zoltaczka u corci? A tatus na pewno sobie poradzi.

Kroczek mam nadzieje ze zle nastroje szybko Ci przejda i wrocisz do nas pelna sil i optymizmu.

Rozpisywać się nie będę bo humor mam do bani :(
No wiec tak : nic sie nie dzieje. Wszystko OK. Nie ma wskazań na natychmiastową indukcję iiiiiiiiiiiiii jeśli sie wcześniej nic nie wydarzy to wywołanie mam 10 maja o 9.00.
D O P I E R O !!!!!!!
Super nie :/ mam nadzieję że sam po dobroci wyjdzie wcześniej.

AGMAA - jak u Ciebie ?

reklama
Do góry