Mika - ja też tak miałam, na początku twardnienie brzucha co 8 min i bez bólu dopiero pózniej jak juz rozwarcie postepowało i wody mi odeszły to zaczeło boleć. W sumie masz często te twardnienie wiec moze przejedż sie na IP
reklama
natalia_eg
Fanka BB :)
Witam się i ja,
Wracam z ktg i jestem zla, piękne tętno, zero skurczy, ale w środę mam się położyć na oddział na otc i w czwartek do domu. Zła jestem, bo w sobotę lekarz mówił, że spokojnie będziemy czekać na rozwój sytuacji, a dziś głupia baba nawet mnie nie zbadała tylko kazała się położyć.
Marciu super, że Ignaś już przy Tobie!
jote
Wracam z ktg i jestem zla, piękne tętno, zero skurczy, ale w środę mam się położyć na oddział na otc i w czwartek do domu. Zła jestem, bo w sobotę lekarz mówił, że spokojnie będziemy czekać na rozwój sytuacji, a dziś głupia baba nawet mnie nie zbadała tylko kazała się położyć.
Marciu super, że Ignaś już przy Tobie!
jote
marcia331
Oj dziewczynki biedne jestescie. Jak czytam o waszych przejsciach to mi sie moje skurcze przypominaja...... Straszne to jest. To juz ta oxy nie byla taka zla. Wcale nie bolalo gorzej niz przy pierwszym porodzie, a trwalo zdecydowanie krocej. Chociaz i tak najlepszy efekt jest po przebiciu pecherza. Wtedy skurcze sa dopiero konkretne.
Mama.o gratuluje syneczka!!! Wcale nie taki malutki ten czlowieczek.
Nas przeniesli na inna sale zeby inkubator wstawic. Maly coraz ladniej ciagnie cyca no i wygrzewa sie pod lampami. Antybiotym mamy jeszcze dzisiaj na pewno, a jutro kontrola i zobacza. A dzisiaj o 18 bilirubina do sprawdzenia. Oby choc troche spadla!!
Mama.o gratuluje syneczka!!! Wcale nie taki malutki ten czlowieczek.
Nas przeniesli na inna sale zeby inkubator wstawic. Maly coraz ladniej ciagnie cyca no i wygrzewa sie pod lampami. Antybiotym mamy jeszcze dzisiaj na pewno, a jutro kontrola i zobacza. A dzisiaj o 18 bilirubina do sprawdzenia. Oby choc troche spadla!!
Mama.O.
Zobacz załącznik 621726Zyczymy Wam szybkiego rozpakowania mamusie w 2paku i zdrowka tym co juz sa razem . Dziekujemy za mile slowa.
marcia331
Mama.O sliczny synus!! Jeszcze raz gratulacje!!!!
Dzięki dziewczyny - w takim razie razie już nie panikuję ;-)
Marcia - dużo siły dla Ciebie i zdrowia dla Ignasia.
Jotamka - kurcze... z tymi wskazaniami to lekkie przegięcie. Szczególnie że pewnie i tak się na oxy skonczy.
Oliwia - u mnie już trochę lepiej, ale tak od 7:00 do 17:00. Później już akumulatory wyczerpane, a brzuch i blizna srasznie dają popalić. Co do trzeciego dziecka to ja po pierwszej cesarce od razu myślałam o kolejnym brzdącu, ale teraz heh... na myśl o trzeciej cesarce trochę mi słabo ;-)
Mika - oby Ci się rozkręciła akcja
Agmaa - oj jak Ci współczuję! Nie cierpię takich nagłych zmian. Jakby nie mogli od razu policzyć co i jak. No i dziwię się, że nie zrobili kompletu badań.
MamaO. - gratulacje :-) jaki śliczny chłopak :-)
Marcia - dużo siły dla Ciebie i zdrowia dla Ignasia.
Jotamka - kurcze... z tymi wskazaniami to lekkie przegięcie. Szczególnie że pewnie i tak się na oxy skonczy.
Oliwia - u mnie już trochę lepiej, ale tak od 7:00 do 17:00. Później już akumulatory wyczerpane, a brzuch i blizna srasznie dają popalić. Co do trzeciego dziecka to ja po pierwszej cesarce od razu myślałam o kolejnym brzdącu, ale teraz heh... na myśl o trzeciej cesarce trochę mi słabo ;-)
Mika - oby Ci się rozkręciła akcja
Agmaa - oj jak Ci współczuję! Nie cierpię takich nagłych zmian. Jakby nie mogli od razu policzyć co i jak. No i dziwię się, że nie zrobili kompletu badań.
MamaO. - gratulacje :-) jaki śliczny chłopak :-)
reklama