reklama
Mama.O.
Fanka BB :)
W szpitalu mam tableta i nie lubie tak pisac. Nie bardzo tez chetnie otwieraja mi sie strony. Gniewosz to imie wybrane swiadomie pewnej nocy podczas rozmowy zanim dowiedzielismy sie , ze z niego skorzystamy. Osobiscie nie ogladam tv wiec nie znam ... ja Was przepraszam ale nie wiem co u Was wszystkich wyswietlilo mi jedna strone z tym pytaniem o imie. Jak wroce ze szpitala to nadrobie. Kobiety jutro do Gniewka przyjezdza kardiolog prosze trzymajcie za niego . Trzymajcie sie
Mika jak się czujesz? Ja w środku dnia miałam dość regularne skurcze ale mi przeszło. ..
Jutro mam wizytę u mojej prowadzacej bo musze wyjaśnić o co chodzi z tym terminem blednym, później KTG ale cały czas się zastanawiam czy nie zmienic szpitala. .
Jotemka a jak wygląda sytuacja u Ciebie? ?
Jutro mam wizytę u mojej prowadzacej bo musze wyjaśnić o co chodzi z tym terminem blednym, później KTG ale cały czas się zastanawiam czy nie zmienic szpitala. .
Jotemka a jak wygląda sytuacja u Ciebie? ?
Jeszcze natalia_eg ale ktoś przeterminowany musi być
To nie jest tak źle. W kupie siła
Obyśmy były ostatnim rzutem na taśmę
reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Laseczki, jestem i czekam aż sie samo rozkręci. Pani dr zasugerowała ze jak w nocy pojawią sie skurcze to mam podejść na badanie bo może sie okazać ze po badaniu mi sie rozkręci To jest tzw metoda: podczas badania odeszły wody ;-)