reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witajcie

Kobietki nie udzielam się bo mam doła i brak weny do pisania ale czytam na bieżąco :)

Gratuluje serdecznie rozpakowanym :)

U mnie nadal objawów porodowych brak i w dodatku wylądowałam z antybiotykiem przez 7 dni przez liczne bakterie w moczu :(

reklama
Gratulacje dla wszystkich mam z dzidziami po drugiej stronie brzuszka.
Chcialam wstawic zdjecia jak wyglada teraz moje pieluchowanie ale nie udalo mmi sie. Moja mala dzidzia wlasnie krzyczy w nieboglosy :/
Pozdrawiam

Załączniki

• DSCF4587.jpg
    DSCF4587.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 85
  • DSCF4588.jpg
    DSCF4588.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 72
  • DSCF4589.jpg
    DSCF4589.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 78
  • DSCF4590.jpg
    DSCF4590.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 70
  • DSCF4591.jpg
    DSCF4591.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 78
  • DSCF4592.jpg
    DSCF4592.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 75
  • DSCF4593.jpg
    DSCF4593.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 71
  • DSCF4594.jpg
    DSCF4594.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 74
  • DSCF4595.jpg
    DSCF4595.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 79
  • DSCF4596.jpg
    DSCF4596.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
Chyba do odpowiedzi nie mozna wkleic wiecej niz 10 zdjec. Nie wiem... W ogole to pokazywaly sie bledy przy wstawianiu zdjec w pierwszej odpowiedzi a jednak sie te zdjecia wstawily. Dziwne.

Ostatnio zaczynam coraz wiecej myslec o pieluchach jednorazowych :)

Hej Laski ja od rana na nogach, biegam po mieście oby biegać. .. chyba zaczynam się stresować jutrem... nie wiem co ze sobą zabrać na ten test oxy.. pizame? Czy dres i kapcie wystarczą? Nie wiem ale boję się jak cholera...

Weź normalnie całą torbę do szpitala. Potem z zaskoczenia po oxy idź powiedz, że zwracałaś i zostań już w tym szpitalu . Ja tak zrobiłam jak przenosiłam ponad 2 tyg swoją 2 ciążę. Chcieli mnie do domu wypisać. Alkohol w prezencie i inne przekupstwa nie działały... nawet to, że mówiłam, że mój starszy syn został u " sąsiadów";-). Życzę Ci aby się udało. Ja dziś łaziłam z regularną akcją skurczową co 12 min i po kilku godzinach mi przeszło- niestety:no:. Nie dam się dołkowi ale mam już dość. Krzyż niedługo mi odpadnie a ja nadal będę tak łazić.

ameryka fajne te fotki i caly "kurs" zawijania w pieluszki. Ja jednak jestem za wygodna, o pieluchach wielorazowych pomysle po ok 3-4 miesiacach, jak Maluch zacznie mniej ich zuzywac :)

Agmaa trzymam za jutro kciuki Wez cala torbe bo jak sie rozkreci to juz nie bedzie czasu na powrot po rzeczy do domu :)

Mama O. no pewnie, ie ma co w doły popadac bo to nie pomaga. Juz niedługo bedziemy wszystkie z Maluszkami na świecie cieszyc sie nowymi istnieniami :)

Marcia trzymam kciuki za malca silny jest i szybko wróci do zdrowia tego wam zyczę z całego Serducha:) A tobie siły na te dni :)
Ameryka Podziwiam za pieluchy za bardzo wygodna jestem:)
My dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacer dziwnie było tak prowadzić wózek ale malutka kochana spała cały czas.
Dzisiaj była położna ściągnąć szwy odrazu lepiej się poczułam przynajmniej mogę normalnie chodzić i już nic nie ciągnie:)
Miłego wieczorku wam życzę

reklama
Ameryka, cudowny kursik :-)
Agmaa, próba oksytocynowa może sie łączyć z wywołaniem porodu, wiec miej wszystko do szpitala. Znam dziewczyny, które zaskoczyły poród przy próbie oksytocynowej

Do góry