reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
No wlasnie, jak tam ktg?
marcia331
Agma trzymam kciuki za dzisiejsza probe. Tak jak Jotemka pisze taki test moze sie zakonczyc porodem. Mnie skurcze pojawily sie zaraz po wlaczeniu oksytocyny i byly regularne co ok 4 minuty. Za to innej dziewczynie ktora ze mna lezy na sali dwie godziny kroplowki nie wywolaly zadnych skurczy. Wiec roznie to moze byc.
U mnie noc malo przespana. Mamy na sali taka dziewczynke, ktora sporo placze wiec co troche pobudka. Eh dziewczyny zajmuja sie swoimi maluszkami a ja leze i gapie sie w sciane :-( jak ja bym chciala zeby malego szybko wyjeli z tego inkubatora. Marze tylko o tym zeby go przytulic!!!!!!
Jotemka jak tam u Ciebie?
U mnie noc malo przespana. Mamy na sali taka dziewczynke, ktora sporo placze wiec co troche pobudka. Eh dziewczyny zajmuja sie swoimi maluszkami a ja leze i gapie sie w sciane :-( jak ja bym chciala zeby malego szybko wyjeli z tego inkubatora. Marze tylko o tym zeby go przytulic!!!!!!
Jotemka jak tam u Ciebie?
Ostatnia edycja:
Hej Laski
Ja tak tylko na sekundę zameldować,że właśnie jedziemy do szpitala. I myślałam, że Jotemka się odzywała ... Mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze.
Marcia Kochana nawet nie chcę wiedzieć co Ty przeżywasz, ale najważniejsze, że szybko zainterweniowali i Ignaś jest pod stałą kontrolą. Trzymam kciuki,żeby jak najszybciej był już z Tobą
Ja tak tylko na sekundę zameldować,że właśnie jedziemy do szpitala. I myślałam, że Jotemka się odzywała ... Mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze.
Marcia Kochana nawet nie chcę wiedzieć co Ty przeżywasz, ale najważniejsze, że szybko zainterweniowali i Ignaś jest pod stałą kontrolą. Trzymam kciuki,żeby jak najszybciej był już z Tobą
Jotemka
Agmaa, kciukasy zaciśnięte. Moim zdaniem urodzisz :-) I to jeszcze dzisiaj czego Ci życzę.
Moje Ktg.... Cóż. Ślicznie reaktywne. Były dwa maniunie skrczybyczki, ale nie wzruszyły pani dr. Niestety pani dr była ta co jej za bardzo nie lubię, ale cóż... Szyjka raptem 1,5cm i luźno przepuszcza dwa palce. Inna lekarka by mnie nie wypuściła jako wieloródki. W każdym razie ta zapisała w zaleceniu kontrole za 2-3dni a mi powiedziała: niech sie pani nie spieszy, może byc pani nawet za 5dni, zresztą pani weteranka, to pani sama wszystko wie. Kurcze, to nie tak. Tłumacze kobiecie jakie miałam porody a ona swoje. Wieczorem odszedł kolejny kawałek czopa. Poszłam spać, ale co jakiś czas przebudzal mnie twardniejący brzuch. No i tyle. Czekamy.
Marcia a Ty w jakiej formie jesteś? Odpoczelaś nieco?
Natalia, cos Ci sie pojawiło. Skurczybyczki czy cóś?
Mika, antybiotyk nie tragedia, fajnie by było, żebyś sie rozpakowała:-)
Wczoraj autem zrobiłam grubo ponad 100km. Zaraz znowu wsiadam-moja druga ma występy taneczne ze swoją grupą na przeglądzie tańca nowoczesnego.
Dobrego dnia laseczki!!!!!
Moje Ktg.... Cóż. Ślicznie reaktywne. Były dwa maniunie skrczybyczki, ale nie wzruszyły pani dr. Niestety pani dr była ta co jej za bardzo nie lubię, ale cóż... Szyjka raptem 1,5cm i luźno przepuszcza dwa palce. Inna lekarka by mnie nie wypuściła jako wieloródki. W każdym razie ta zapisała w zaleceniu kontrole za 2-3dni a mi powiedziała: niech sie pani nie spieszy, może byc pani nawet za 5dni, zresztą pani weteranka, to pani sama wszystko wie. Kurcze, to nie tak. Tłumacze kobiecie jakie miałam porody a ona swoje. Wieczorem odszedł kolejny kawałek czopa. Poszłam spać, ale co jakiś czas przebudzal mnie twardniejący brzuch. No i tyle. Czekamy.
Marcia a Ty w jakiej formie jesteś? Odpoczelaś nieco?
Natalia, cos Ci sie pojawiło. Skurczybyczki czy cóś?
Mika, antybiotyk nie tragedia, fajnie by było, żebyś sie rozpakowała:-)
Wczoraj autem zrobiłam grubo ponad 100km. Zaraz znowu wsiadam-moja druga ma występy taneczne ze swoją grupą na przeglądzie tańca nowoczesnego.
Dobrego dnia laseczki!!!!!
Ostatnia edycja:
Dzien dobry. Moje dziecko dzisiaj przespalo bez przerwy 5 godzin, I oczywiscie sie martwie, bo pielegniarka mowila ze mala ma zoltaczke I pytala czy duzo spi mhhh wtedy spala normalnie, a dzisiaj duzo...eh. Marcia moze dzisiaj malutki wroci do ciebie,.Jotemka podejscie lekarki mnie rozwalilo dobrze ze ci nie powiedziala ze wogole w domu masz urodzic jako weteranka :O
Agmaa powodzenia.
Agmaa powodzenia.
reklama
an-fotografia
Cześć dziewczyny Mam wrażenie, że wracam z długiej podróży. Podziwiam wszystkie rozpakowane, które regularnie zaglądają na forum no i jeszcze piszą ...nie wiem jak Wy to robicie :-)
Gratulacje dla wszystkich Nas, które mają już swoje słodkości przy sobie
Trzymam mocno kciuki za Kwietniówki w dwupaku!
Moja Tolcia mega słodziak Śpi i wcina na zmianę, w wolnych chwilach ogarniam chałupę ;-) Podoba mi się bycie mamą, tylko za trzy tygodnie powrót do pracy...
No i budzi się :-) Miłego dnia :-)
Gratulacje dla wszystkich Nas, które mają już swoje słodkości przy sobie
Trzymam mocno kciuki za Kwietniówki w dwupaku!
Moja Tolcia mega słodziak Śpi i wcina na zmianę, w wolnych chwilach ogarniam chałupę ;-) Podoba mi się bycie mamą, tylko za trzy tygodnie powrót do pracy...
No i budzi się :-) Miłego dnia :-)