reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam i melduje się bez zmian ale z moja tendencja do przenoszenia to nie mam się co zastanawiać spokojnie do 23.04 dotrwam ;-)
Marcia Niunia ja wam współczuję bo taka niepewność musi być okropna ale jakby liczyć od pierwszych poważnych skurczy macie najdłuższe akcje porodowe ;-)

Założyliśmy Ali w pokoju rolete i moje dziecko śpi do momentu aż ja podniose REWELACJA a do tej pory jak tylko robiło się jasno to była na nogach
A teraz wszyscy zadowoleni :)

Zycze miłego dnia

reklama
Lizzy jak by mi sie taka roleta przydala u mlodego, od pewnego czasu jak tylko sie jasno zrobi ten lazi:/ jeszcze kiedys wlaczal sobie bajki I czekal az wstane a teraz chyba na zlosc robi I lazi I wymysla :O
Ide zrobic salatke I karpatke;-) jak sie zrymowalo :p

Ostatnia edycja:
Witam sie nadal szpitalnie ale jak do jutra nic sie nie zmieni ti wychodzimy;-) Atrurek grzeczny,spi jak aniolek. Tylko nadal mam za malo pokarmu i musi byc dokarmiany.
Wczoraj byl u nas Igorek i zareagiwal super:-)brat mu sie podoba a to najwazniejsze.
Wszystkim rozpakowanym gratuluje,a tym w dwupaku sil i wytrwalosci zycze.
sorki za bledy ale moj telefon cos niee moze ogarnac forum..;-)

Marcia leż i albo niech coś się zacznie dziac albo niech przynajmniej te skurcze odpuszcza i dadza ci swieta spokojnie spedzic:)

Niunia a nie boisz sie ze jak Paracetamol przyjmiesz to nie bedziesz czula jak cos sie rozkreci? Dziewczyny ja to mam wrazenie ze wszystkie rozpakujemy sie 23:) Zeby nie bylo ze ktoras zostala sama:)

Slabo sie dzis czuje:/ tzn glowa mnie boli i jakas taka snieta jestem. Lece zaraz ze swieconka:)

Dzień dobry:)
My także meldujemy się nadal w dwupaku. Młody wygina się niemiłosiernie, a to raczej porodu nie wróży.
Marcia i Niunia bardzo Wam współczuję tych fałszywych alarmów.
Truskawkowa super, że jest szansa na wyjście jutro do domku. Pokarmem się nie martw, w domu jak się zrelaksujesz to szybko zrezygnujecie z mm. Aaa i gratuluję starszaka, super, że tak fajnie zareagował na braciszka.
U nas dziś przepiękna pogoda i wygoniłam chłopaków na dwór a sama zabrałam się za pichcenie :
Udanej soboty!

Kroczek nie wzielam, ale jak lezalam w szpitalu to ciagle przychodzily sie pytac czy chce tabletke:/ zrobilam salatke, karpatka sie robi teraz czas zbierac sie do swieconki.
Truskawkowamamba fajnie ze juz jutro do domku idziecie, pamietam po pierwszym porodzie jaka to byla mila wiadomosc:-D

dziewczyny i ja nadal w dwupaku i na szybki poród raczej nie zapowiada sie. Wczoraj byłam tez na KTG i akurat młody spał więc żaden skurcz sie nie zapisał, chyba odsypiał noc bo nie dawał mi spać:-) On dopiero wieczorem daje mi popalic w brzuchu, wczoraj tez myślałam że mi rozerwie krocze tak bolało i skurcze mocne ale po 24 przeszło.

Nie wiem czy dzisiaj jeszcze dam radę wejśc na forum bo pracy dużo, wczoraj nastałam sie i nadżwigałam zakupów a dzisiaj juz od rana jestem w pracy i zapowiada sie intensywny ponownie dzień.

Tak więc życzę Wam spokojnych i Wesołych Świąt, dla nie rozpakowanych bez bólu i skurczy, ja juz w zasadzie chciałabym rodzic po świętach bo teraz to n ie za bardzo uśmiecha mi sie leżeć na świeta w szpitalu a tak to jeszcze spokojnie ze starszakiem spędzę.:-)

Hej :)

Ja tak tylko na sekundkę zobaczyć czy coś rozkręciło :-)

Ja nadal w dwupaku i przyznam szczerze, że mogłabym rodzić po świętach :-) w sumie to i tak do środy muszę wstawić się w szpitalu więc na jedno by wyszło. A tak to najem się jeszcze sernika teściowej :tak:

Uciekam się ogarnąć a Wam życzę udanej soboty :-)

Buziakii

reklama
Widzę, że na głównym zostały głównie nierozpakowane mamuśki, hehe:) My dziś drugi raz z rzędu mieliśmy przeboje nocne, mała od 22 do 2 nie chciała spać, tylko ciągle cyc-odłożenie do łóżeczka-płacz-cyc i tak w kółko. Już miałam tak dość, że poszłam zjeść czekoladę na pocieszenie. Ale jak w końcu usnęła, to uznaliśmy, że spróbujemy jej po raz pierwszy nie wybudzać na karmienie, tylko niech sama się obudzi. I co, dziecko spało 5h! A potem zjadła z obu cyców i zasnęła na kolejne 3h :-) więc się czuję wyspana.

Truskawkowa, cieszę się że będziecie się do domciu zbierać:) Ale słuchaj, oni w szpitalu pozwolili na odwiedziny 3 latka? Wow. Nie wiem, czy to najlepszy pomysł. Ja to bym się bała zarazków z przedszkola!

Do góry