reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jestem juz w domku. Podczas ktg mialam jeden skurcz ktory sie nie zapisal bo akurat zapis sie w aparacie wylaczyl.... Ogolnie jakos tak mi dziwnie po tym badaniu bo w trakcie przyszedl lekarz i powiedzial ze mlody ma troche wysokie tetno (do 175 skakalo) i pytal czy sie denerwuje i mowil zebym jeszcze troche polezala podpieta. A za 3 minuty weszla polozna i stwierdzila ze juz wystarczy. Potem nie mogla znalezc lekarza zeby cos powiedzial o zapisie wiec wyslala mnie do przychodni. Tam nikt nie chcial tego obejrzec bo musialabym byc na wizyte umowiona i za nia zaplacic. W koncu wrocilam na oddzial i podsteplowal sie ten lekarz ktory mowil o tetnie ale ze mna juz nie rozmawial tylko polozna mi zapis oddala bez slowa. Pytam czy wszystko w porzadku a ona ze tak i koniec. Ehh mam nadzieje ze to tetno takie dlatego ze sie mlody strasznie wiercil. Niech on sie juz urodzi to bede spokojniejsza.

reklama
Marcia niewiem czy pamietasz jak lezalam w szpitalu pisalam ze malutka ma wysokie tetno...pozniej okazalo sie ze to z braku zelaza tak sie dzialo. Ja naprawde chciala bym zeby te nasze dzieciaczki sie urodzily bo strach tylko pozostal :-(

Marciu skoro piszesz ze sie bardzo wiercil to moze dlatego takie wysokie. A spadalo potem? Moj jak zacznie wierzgac to do 180 skacze a potem opada. Wczoraj mialam sinusoidy straszne a polozna powiedziala ze ok:)

Witam sie jeszcze ze szpitalnego łoża jutro wychodzimy do domciu :
Poród byl exspresowy ale bolesny najgorsze były skurcze te wdomu i na sali ale gdy już mnie badali bylo 7 cm rozwarcia na z nieczulenie było za późno bałam się i wtedy nastąpiła blokada i krzykłam że nie dam rady jej wypchnąć ale jakoś poszło . Malutka jest kochana i śliczna cały tata :) nadrobie was w domku .A przy okazji Wesołych Świąt wam życzę . Dla tych w dwupakach szybkiego rozwiązania .ściskamy was mocno

reklama
Do góry