reklama
marcia331
Fanka BB :)
Aaaaa ja w zyciu nie urodze tego dziecka!!!! Po kapieli skurcze zlagodnialy i nawet zdolalam usnac. Pare minut temu znowu mnie jakis skurcz obudzil a teraz to juz sama nie wiem co sie dzieje. Buuuuuuu.....
A ja melduję, że u mnie powoli się akcja rozkręca - najwyższy czas! Czop krwawy odszedł, skurcze tak co 15 minut, ale takie całkiem całkiem. Na razie jeszcze spokojnie w domku i w sumie nie pali mi się jazda po nocy, więc jeśli akcja będzie rozpędzać się tak jak poprzednio, to rano do szpitala :-)
powodzenia!
Jeszcze raz tu wejde i sie rozplacze:-(Marcia u mnie dupa jak zwykle ,zreszta po tym parku jestem tak zmeczona ze ide zaraz spac,ale za ciebie trzymam kciuki,oby teraz sie udalobede zagladac co pare godzin jak sie przebudze w nocy;-)
spokojnie, Maluch wyjdzie jak bedzie gotowy. Bedzie dobrze!
madzikm76
O matko dziewczyny wy tu macie jazdy. Chyba bym zwariowała gdybym tak rodziła/nie rodziła co parę godzin! Dzielne jesteście bardzo.
Niunia - kurczę mi się wydawało, że to Ty pisałaś, że się z Dublina do Galway przeprowadziłaś. Musiałam Cię z kimś pomylić...baby brain ;-)
Mnie łapie jakieś przeziębienie :-(. Mam syrop i tabletki do ssania *spam*. Zacznę się ratować. Oby pomogły.
Niunia - kurczę mi się wydawało, że to Ty pisałaś, że się z Dublina do Galway przeprowadziłaś. Musiałam Cię z kimś pomylić...baby brain ;-)
Mnie łapie jakieś przeziębienie :-(. Mam syrop i tabletki do ssania *spam*. Zacznę się ratować. Oby pomogły.
Ostatnia edycja:
marcia331
Pol nocy nie przespalam. Teraz tez juz nie spie jakis czas. Bede Nieprzytomna dzisiaj. Nie wiem jak sobie dzien zorganizowac. Przed 10 pojade na to ktg. Ale to do prywatnej kliniki, pewnie mnie tam nikt nie zbada tylko lekarz zapis obejrzy i koniec. Do swojego szpitala nie chce jechac bo tam by mnie po prostu zostawili na oddziale i kazali czekac. Maz musi do tesciow podjechac i nie wiem kiedy. Jeszcze do kosciola ze swieconka trzeba isc. No i w domu cos przygotowac. Mama zmeczona i zla wczoraj byla po calym tygodniu opieki nad bratankiem..... wiec nie chce jej jakos dodatkowo obciazac. Tylko jesli cos sie zacznie to maz pojedzie ze mna i bedzie musiala zostac w tym czasie z Tymkiem..... ehhh humor mam przez to wszystko kiepski od rana..... przepraszam ze tak o sobie tylko od samego rana....
Niunia mnie pozniej juz skurcze sie uspokoily ale wlasnie bol krocza i wciskajscy sie w nie maluch nie dawal spac....
Niunia mnie pozniej juz skurcze sie uspokoily ale wlasnie bol krocza i wciskajscy sie w nie maluch nie dawal spac....
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
No nie kobitki współczuję takich niby porodów Marcia no zesz kurcze blaszka co za uparciuszek z Twojego synka:-(
Niunia a co tam u Ciebie?
Zuzanka a Ty juz po porodzie?
Kto jeszcze został ?
Lizzy nadal w dwupaku?
Ja sie nie spiesze Rodze 23 i tyle
Niunia a co tam u Ciebie?
Zuzanka a Ty juz po porodzie?
Kto jeszcze został ?
Lizzy nadal w dwupaku?
Ja sie nie spiesze Rodze 23 i tyle
U mnie tez masakra, ale to juz jest troche dziwne zeby tyle razy skurcze ustepowaly, u mnie moze faktycznie to wina wod I porod sie sam nie zacznie ale o co u ciebie Marcia chodzi... niewiem:-( mnie teraz boli brzuch ale tak jak na okres ciagle takze to nic nie oznacza:-( mlody mi od rana cisnienie podniosl takze dzien zapowiada sie " fantastycznie"
marcia331
Ehh niunia przekichane mamy. Jak wstalam to troche humor lepszy. Zobaczymy jak bedzie dalej. Tymek tez piszczy od rana wiec zapowiada sie ciekawie. Odezwe sie pewnie po ktg.
reklama