reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Przejde sie dzis dziewczyny na IP bo po obiedzie poszłam do lazienki to na wkładce mialam taki lekko brazowawy uplaw:/ Moze sie cos otwiera a moze nic takiego ale wole sprawdzic:) Niestety maz pojechal ale najwyzej sie wroci chociaz mama mowi ze jeszcze to nie to ale ona nie wie nawet jak czop sluzowy wyglada:/

reklama
Witam :-)
U mnie nic spokojna, ja wyspana.
Coś te nasze dzieciaczki wcale się nie spieszą i nie chcą zaczynać nowej tury :-). Może czekają na pełnie.

Magda jak tam po nocy?
Trzymam kciuki za wszystkie niecierpliwiące się.

L-oka powodzenia :-)

Ja mam jutro wizytę i bardzo bym chciała usłyszeć, że coś się wkrótce zacznie :tak:

Powodzenia na wizycie i samych dobrych wiesci zycze :)

Witam

Mega wyspana jestem, niunia łaskawa była, pięknie spała, karmienie tylko 2 i 5, po czym dalej spanko, teraz cała ferajna jeszcze śpi.
Wczoraj zaliczyliśmy pierwszy spacerek:-)

Ciekawe jak Magda i Kubuś.

super, spacerek, oja jak ja sie nie moge doczekac juz :)

Witam i ja niedzielnie. Zaliczylismy juz kosciol a teraz mlody spi. Ja czuje sie dobrze (az za) i troche mnie to denerwuje. No ale zaczynam sie przyzwyczajac do mysli ze sie maly na swieta zdecyduje dopiero wyjsc. Tylko ze tak sie rozpycha ze chwilami mam dosyc. Z Tymkiem lubilam jak kopal i sie ruszal, bo bylam spokojna. Ale ten to chwilami przesadza. Wlasnie musialam sie polozyc bo w pozycji siedzacej nie daje rady.

Loka trzymam kciuki zeby sie cos rozwiazalo i czekamy na wiesci od Ciebie.

Oj moj tez rozpycha sie jak moze. I czasami musze zmieniac pozycje zeby ptrzestał.

Witam niedzielnie,
uwaga skręcamy łóżeczko - ciekawe czy coś się przy tym rozkręci? Starszak pomaga i właściwie to on skręca :happy2:
Ja czuję skurcze ale są wyjątkowo nieregularne więc tylko straszę męża jak dwa w ciągu 15 czy 20 minut są a później znów cisza... W sumie to zadowolona jestem bo przy pierwszym porodzie było wszystko znienacka i gdyby wody nie odeszły to bym chyba urodziła w domu.
Kroczku dobrze, że męża choć na chwilę miałaś przy sobie. Truskawkowa a jak u Ciebie?

Kto się jeszcze chce rozkręcać? Mi mama dziś marudziła co bym w niedzielę i jeszcze 13 nie rodziła grrr. A dziś dla odmiany Olo się słucha starszego brata i nie zapowiada się na powiększenie rodziny w dniu dzisiejszym.

ech nie smęcę tylko wracam do pracy bo na razie patrzę jak jak chłopaki pracują :baffled:

Powodzenia z łóżeczkiem i niech sie cos juz rozkreca :)

Przejde sie dzis dziewczyny na IP bo po obiedzie poszłam do lazienki to na wkładce mialam taki lekko brazowawy uplaw:/ Moze sie cos otwiera a moze nic takiego ale wole sprawdzic:) Niestety maz pojechal ale najwyzej sie wroci chociaz mama mowi ze jeszcze to nie to ale ona nie wie nawet jak czop sluzowy wyglada:/

No Kochana trzymam kciuki, moze Kubus juz sie wybiera pozanać mamusie :) daj znac

Magda a jak z Toba?

Ja jestem juz poza domem, po wizycie - jutro cc - wiecej wiesci na wizytowym. Ale sie stresuje...masakra. Ale pociesza mnie mysl ze jutro zobacze juz synka :) Trzymam kciuki za Wszystkie mamusie i przyszle mamusie :)

L-oka troszeczke Ci zazdroszcze spotkania z dzieciatkiem.
Kroczek daj znac po IP...
Jotemka jak humor?
Rozpakowane mamy jak nastawienie do świąt

U mnie nic nie ruszylo jedynie zmeczona a skurcze zniknęły... ale co tam termin dopiero na piatek :) maly i tak fika pomiedzy skurczami wiec jak dla mnie to nie moze byc zwiastun porodu. Jedyny plus to znajomi beda na miejscu w wielkanoc i mamy gdzie starszaka podrzucic jesli chwilę przenoszę :)

U mnie sprawy maja się następująco:
-stres jest
-torba spakowana
-lakier z paznokci zmyty
-lodówka pełna
-ubrania Igora poprane i poprasowane

a reszta wyjdzie w praniu....

Jutro rano szpital i zobaczymy co powiedzą i czy określą się dokładniej z terminem cc.....

Czytać Was będę ale nie wiem czy mój wspaniałomyślny telefon pozwoli mi odpisywać
Matkoooo ale się bojeeeee

6
U mnie sprawy maja się następująco:
-stres jest
-torba spakowana
-lakier z paznokci zmyty
-lodówka pełna
-ubrania Igora poprane i poprasowane

a reszta wyjdzie w praniu....

Jutro rano szpital i zobaczymy co powiedzą i czy określą się dokładniej z terminem cc.....

Czytać Was będę ale nie wiem czy mój wspaniałomyślny telefon pozwoli mi odpisywać
Matkoooo ale się bojeeeee

Kochana myśl pozytywnie, takie nastawienie podobno działa cuda :) Mam nadzieję, że wszystko poukłada się po Twojej myśli i będzie wszystko dobrze :)

Diewczynki troszkę Was podczytałam ale wybaczcie nie odpiszę wszystkim... Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i decyzje i cesarki.

Oraz za te które juz rodza:)

reklama
Do góry