reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Marcia no moze jeszcze posłucha mamusi :) Niedługo sie okaże.
Truskawokow nie martw sie, ja tez siedze jak na szpilkach. Syn sobie z tata poradza kilka dni a pozniej juz bedziecie w czwóreczke, mysle ze nie masz co sie obawiac. Ciesz sie teraz mezem :)
Kroczku tez odpoczywaj z mezem i moze Kubusia wywolacie na ten swiat!
Edysiek piekny ogórdek, oj jak mi sie podoba :)

A ja caly dzienw pizamce, na obiadek zrobilam zupke pomidorową z warzywami i grzankami a na drugie ciasteczka francuskie z pieczarkami i serem, mniam. Objem sie a co, pozniej moze mnie dieta czekac.

Auliya - przynajmniej zgodnie z Twoim życzeniem urodziny będą w roznych dniach. Tylko zebys teraz nie musiała zbyt długo czekać :-)
Madziolina - jaki towarzyski weekend :-) Dzisiaj znajomi do nas wpadli, ale mieli wyjątkowo mało czasu. A liczyłam, że troszkę posiedzą - wieczór na luzie dobrze by mi zrobił.
Edysiek - pięknie u Ciebie :-)
Araki - u mnie pierwszy poród był wywolywany 4 dni po terminie. I teraz też nic nie zapowiada, że Młody w poniedziałek będzie wychodził.

U mnie też dzień aktywny: rano duuuże zakupy (a ganianie po marketach wyjątkowo mnie męczy), potem szybki wypad na pizzę :-D sprzątanie mieszkania, gotowanie... i potem mi wysiadła bateryjka. Jeszcze mam trochę papierologi zostawionej na wieczór, ale chyba się nie zmobilizuję już. Do tego Młoda miała dziś wieczór pt. "Najlepsze jest to czego mi nie wolno", a ganiała tak jakby tacie kubek kawy wypiła... ale już na szczęście śpi :-)
Miłego wieczoru i do jutra :-)

araki u mnie pierworodny dokladnie 39tc (termin byl co do dnia taki sam jak teraz)
Obecnie pomimo problemów z szyjką 39tc mialam wczoraj a tu nic sie nie dzieje (choc niby w pon. bylo 3cm rozwarcia a w czwartek bylam na ćwiczeniach dla ciezarowek wlacznie z piłką :szok: i nic)

Skurcze chyba sa ale tak po 2gora 3 co 10 min. a poźniej przerwa.
Syn dzis przed snem z Olkiem rozmawial zeby jutro nie wyskakiwal tylko w poniedzialek, tylko nie wiem czy nie chcial brata pod wlos wziac bo w piatek go nie sluchal to moze teraz nie posłucha.

Edysiek super ogrod! Uwielbiam takie grupowe sadzenie kwiatów! Sama kiedys tak chce posadzić - wszystko przede mną.

Ja dzis dotleniona u znajomych na dzialce/w domu, troche na budowie. Dziecko przetrenowalo rower i co najwazniejsze unicestwilismy dzieki temu tort!

Fajnie bo starszak nabyl komplet pizam na krotki i dlugi rekaw ze spidermanem dzieki cioci i wujkowi w primarku a dostanie w czerwcu jak przylecą.

Uciekam na jakis film bo maz kracze ze jutro urodze jak patrzy na godziny skurczy

Odmeldowuje sie :-) popoludnie milo spedzone. Dziecko wybiegane, mama dotleniona. A tata zarobil pare "groszy" ;-) czyli przyjemne z pozytecznym. Tylko mlody daje popalic bo tak sie rozpychaja ze chyba kierunki wyjscia pomylil i chce wyjsc zamiast dolem to gora, albo przez pepek ;-)
To swieze powietrze tak na mnie podzialalo ze mimo nic nierobienia jestem padnieta wiec uciekam do lozeczka. Do jutra.

Hej, ja byłam dziś w gościach :-) a teraz leżę i na dole co chwila strasznie kłuje, mały się rozpycha i skurcze mnie łapią więc trzymajcie kciuki żeby się rozkreciło :-D!!!

Marcia moj tak samo, normalnie jakby pomyslił kierunki :)
Magda no w koncu - trzymaj sie kochana dzielnie! czekamy na Kubusia!
ja narazie sie zegnam na kilka dni - nie bede miala kompa, a na telefonie nie wiem czy dam rade na biezaco doczytywac. Jutro postaram sie napisac co i jak. Trzymajcie sie !

reklama
Witam :-)
U mnie nic spokojna, ja wyspana.
Coś te nasze dzieciaczki wcale się nie spieszą i nie chcą zaczynać nowej tury :-). Może czekają na pełnie.

Magda jak tam po nocy?
Trzymam kciuki za wszystkie niecierpliwiące się.

L-oka powodzenia :-)

Ja mam jutro wizytę i bardzo bym chciała usłyszeć, że coś się wkrótce zacznie :tak:

Do góry