reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej Dziewczyny!
"trochę" czasu się nie odzywałam, ale sporo spraw miałam do pozałatwiania przed porodem.
Gratuluję wszystkim rozpakowanym Mamusiom i trzymam kciuki za czekające na Maluszki.

Sama zgłaszam, że w środę 9 kwietnia urodził się nasz Julek - poród SN, 3420g, 52cm, 10pkt :-)

Trochę byłam po terminie, więc już się mocno niecierpliwiłam, ale jak przyszło co do czego, to dotarliśmy do szpitala o 15.30 a urodziłam 16.55 :-D od piątku już jesteśmy razem w domu. Juluś grzeczny, cudny, je na potęgę i daje się wyspać :tak: oby tak dalej!
Mam nadzieję teraz częściej zaglądać tu do Was i więcej się udzielać!
Spokojnej nocy, pozdrawiam!

reklama
O prosze ile sie dzieje!!!

Loka, Truskawkowa trzymam kciuki za jutro i zeby wszystko dobrze poszlo w szpitalu. Loka zazdroszcze szybkiego spotkania z maluszkiem. A Truskawkowa mam nadzieje ze ty we wtorek tez juz bedziesz po.

No i za Nine i Magde tez trzymam kciuki. Niech sie
szybko rozkreca i przebiegnie bezproblemowo. No to chyba zaczynamy kolejna ture :-) i dziewczynki celuja w 14.04 :-)

Ja usypialam juz na MBTM wiec teraz do lozeczka i spac. Jutro maz ma nudny dzien w pracy i chytnie by do niej nie szedl zeby szef nie krecil nosem ze siedza i nic nie robia wiec moglby sie mlody zdecydowac na wyjscie. Ale ja juz stracilam nadzieje.

Dziewczyny przyznaję się szczerze, ze śledzę forum jedynie pobieżnie, bo najzwyczajniej w świecie nie mam czasu. Zaglądam tylko czy któraś, aby nie urodziła. Widzę, że magda i nina się szykują więc życzę im powodzenia. A tak poza tym to na dzisiaj ja miałam termin, a że mały się pośpieszył to chętnie go udostępnię ;-)

Loka - wszystkiego dobrego jutro
TruskawkowaMamba - trzymaj się!
Beatka - gratulacje :-) super że maluszek taki spokojny
Nina, Magda - oby dzieciaczki jak najszybciej trafiły na naszą stronę :-)

Ja teoretycznie mam terminna jutro. I dziś mam pierwsze w tej ciąży delikatne skurcze... hehe ... może do jutra się rozkręci. Rano ide na ktg - jeśli wyjdzie cos ciekawego to nie będę dłużej czekać tylko do szpitala - niech tną ;-)

O no widze, ze sie cos ruszylo! Dziewczyny oby jak najszybciej dzieciaczki wyszly!
A ja sie dzis ogolilam, wlosy umylam, dokladnie wyprostowalam i czekam :mad: za 40 min bedzie juz 14.04 hehe i jestem gotowa! Eh czy napewno? Jednak chyba sie stresuje!
Jak narazie po 2 zjedzonych kanapkach z pasta z awokado maly w brzuszku sie rozszalal, a ja ide umyc zeby i spac!
Dobranoc!

Dzieci przybywajcie!!!!
Ciężko być internetową ciocią. Czasem to takie emocje;-)
Kobiety trzymać się tam. Wszystko będzie dobrze.!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Powodzenia dzisiaj dziewczyny :D
U mnie tak nieregularnie skurczy, że teraz to ja mam nadzieję na sobotę wielkanocną :D
Dziś i w sobotę jest dopiero wolna data a tak ktoś z rodziny lub znajomych ma urodzinki...

Do góry