reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam i ja po srednio przespanej nocy. Tymek mi sie dwa razy budzil niewiadomo czemu a jemu to sie bardzo rzadko zdarza. A ja kladlam sie taka zmeczona ale zamiast usnac to lezalam i myslalam. I dopiero po polnocy zasnelam. Zmeczona jestem a jeszcze jest u nas bratanek na caly tydzien wiec bedzie sajgon. Mlody ma pozwolenie od taty na wychodzenie z brzucha. Nawet rozmawial z nim dzisiaj zeby wychodzil. Oby w koncu taty posluchal.

Madziolina no to jestes gotowa na przyjscie maluszka i mozesz rodzic :-) ale termometr oby sie nie przydal za szybko.

Truskawkowa powodzenia!!!!!! Niech Cie szybko potna :-)

reklama
Cześć dziewczynki:)

AguniaGR cos suwaczek Ci szwankuje:/ Nie widac go tylko sam "adres" zapisany.

Oczywiście kciuki zaciśnięte za wszystkie rodzące i czekające w kolejce:)

Wiecie co dziewczyny troche jestem zestresowana tzn stresuje mnie to że nie wiem na co mam reagowac a na co nie:eek: Chodzi o to że do południa siedzę sama, nigdy nie rodziłam, nie wiem co jest normalne a co nie, kiedy ewentualnie wzywac tate i tym bardziej meza zeby nie kursowal na darmo:baffled: Chyba najbezpieczniej czułabym się w szpitalu:-D Już mi jest obojętne kiedy wyjdzie niech tylko daje mamie wyraźne znaki:tak:
Jakieś sugestie dziewczyny i podpowiedzi?:-)

A jak się miewacie po weekendzie?

Oj kroczku przede mną dopiero drugi raz i jest zupelnie inaczej niz poprzednio.
Wtedy niespodziewanie nam odeszly wody bez 1 skurczu przed teraz skurcze mam od odstawienia leków choc przyznam, ze nie sa jakos specjalnie bolesne i pewnie niektore przegapiam a juz napewno nie budza mnie w nocy.

2 pranie sie kończy mysle jeszcze co w szafkach i szufladach pozamieniac zeby nam bylo wygodniej ale juz na spokojnie wlaczylam czekanie.
Wracam do filmu -zajrzę co u was slychac później.
Rozpakowujcie się foremki w szczegolnosci przeterminowane!!

Hej!
Pewnie nikogo nie zdziwi, ale już mam troszkę dość tej ciąży... Czasami bym odczepią brzuch bo cieżko mi sie ruszać etc.
Kroczku, nie pomogę, niestety, bo ja zasadniczo na oksy jadę czyli indukcja pełną gębą ;-) Od wczoraj mój Bąbel mniej ruchliwy jest ale bez przesady, mi tez sie spać chce więc rozumiem chłopaka
Auliya, tych przeterminowanych to u nas nie ma za bardzo, Magda i Nina na porodówce, a czy ktoś jeszcze z aktywnych jest to nie wiem. Kwietniowki to raczej takie przedterminowe są :-)

Hej dziewczyny po wekendzie:-) U mnie jak zawsze aktywny i to bardzo.

dzisiaj taka smutna pogoda, ciemno pada i spac sie chce. Rano jak mi budzik zadzwonił o 6.30 to ledwo oczy otworzyłam i synka wyjątkowo musiałam długo budzić do przedszkola bo tez zaspany. Oj pospałabym sobie dzisiaj dłużej:-)

Magda, NINA - powodzenia a może juz tulicie dzieciątka:-)

Truskawkowa i Loka dla Was tez kciuki za szybkie CC.

Kroczek - myślę że instynktownie będziesz wiedziała, ja pojechałam do szpitala jak miałam skurcze co sie pózniej okazało że były tylko przepowiadajace ale zostałam juz w szpitalu bo byłam 10 dni po terminie.

A u mnie żadnych oznak porodu, czuje sie doskonale, nic nie boli, nawet juz sie nie męcze, wiecej jakby sił przybyło. więc sie jakos juz szykuję że i tym razem bedzie po terminie u mnie. Dlatego z jednej strony zazdroszczę tym dziewczynom co znają juz date CC i moga sie przygotować i fajnie że lekarze robią CC wczesniej bez przeszkód, bo raczej słyszałam że większość czeka az do rozpocżecia akcji porodowej.

Pozdrawiam

Witajcie

Humor dziś lepszy niż wczoraj bo nie wiem czy coś zaczyna sie dziać czy sobie wmawiam, ale 2 w nocy zaczął mnie boleć brzuch jak na okres, Mały uporczywie próbował chyba wycelować się w kanał bo tłukł sie tam na dole niemiłosiernie. Dodatkowo boli mnie głowa i jest mi niedobrze. Wiecej objawów nie mam. Czuję sie trochę słabo i nawet nie chce mi sie z łóżka wstać.

Nie odniosę sie do każdej z Was bo siły nie mam. Może pozniej.

Dla rodzących dużoooo siły :)

Oliwia, okropniasta pogoda, to fakt. Połowa kwietnia a z ciepłem szału nie ma niestety :-(
W sobotę byłam mega aktywna, dużo dzialalam, nowe zasłony, nowe pokrycia na sofe, odświeżyłam salon. Wczoraj umiarkowanie a dziś jakiś zjazd. Brak słońca robi swoje, niestety... O, kawy dobrej jeszcze nie piłam!!!!! Może pomoże??? Nie śpię od 5.40, niestety, bo piąty się obudził i żądał towarzystwa...

Właśnie mnie oświecilo, ze an-fotografia jest po terminie... No chyba że urodziła, czego jej życzę, ale nie dała nam znać jeszcze....

reklama
Witam sie i ja. Niestety humoru brak,zaczynam miec wrazenie ze jednak cos jest nie tak.wczorak od 12-nastej mialam skurcze co 10 min,pozniej od 16-nastej co 5 min,ale byly do wytrzymania i poki co skurcze sa ale nic sie nie dzieje:baffled: juz mam dosyc tych meczarni....
powodzenia dla dziewczyn w szpitalach i na porodowkach:tak:

Do góry