reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dagmar mówisz i masz!!! Tylko daj mi znać czy doszło bo coś dziwnego mi wyskakiwało i nie wiem czy wysłało czy nie :baffled:?
Auliya Tobie też już wysyłam i też daj mi znać czy doszło :-)

Daję znać że doszło :)
Z tym salcesonem to mało która dziewczyna chyba lubi. Jak byłam w szpitalu to cała sala mi oddała a ja się obżarłam elegancko (o ile te dwa słowa razem mogą się pojawić)
Ja dziś wcześniej spać to uciekam zaraz

reklama
Agutka to dzisiaj takie czyszczenie wiesz czym moze sie zakonczyc:-D

UWAGA: walcze ze snem:eek:

Sranie w banie i pierdzenie w stołek. Nie chce coś wyjść po tych czyszczeniach Kubolek. :no: :-( :-p

Diewczyny Zovitka urodzila na watku szpitalnym info. Jutro uzupelnie watek z dzieciaczkami:)

Ale fajowo! Zovitka,ogromne gratulacje! :-)

Ja pikole caly czas mam wrazenie ze mam pelny pecherz ide do toalaty a tam nic albo dwie kropelki:crazy: o co kaman?

Włóż sobie pieluchę w majty i nie będziesz musiałą tyle do kibelka latać. :-p Proste i skuteczne. :-D

Widze ze tu jakies glupawki przedporodowe nas chyba nachodza. Przed pierwszym porodem jak lezalam w szpitalu to tez nas tak z dziewczynami nosilo. I do tego co chwile jakies zachcianki. Ubaw mialysmy dobry. A to tylko wrozy szybki wysyp marcowo-kwietniowych dzieciaczkow :-) przynajmniej mam taka nadzieje :-)

Zovitka gratuluje!!!! Czekamy na informacje odnosnie wymiarow Olafa i twojego samopoczucia.

Mnie tez czysci juz trzeci dzien ale tylko raz dziennie. Nie sadze zeby to cos powaznego zwiastowalo ale zobaczymy.

A co na kolacje jecie??? Bo ja glodna jestem ale na nic nie mam ochoty :-(

Uuuu,mnie czyści zdecydowanie częściej. Ale jaka po tym uuuuuuulga. :-D :zawstydzona/y:

No u mnie dziś zupka porowa, z pieczarkami, klopsami z mięsa mielonego, makaronem i serkami topionymi... Super prosta, super szybka i super pyszna :tak:... Jeśli, któraś będzie chętna to służę przepisem.

Dobra,to ja też chcę przepis. :cool2: Tyle,że dla mnie może być na wątku przepisowym. :-D Na tyle jeszcze ogarniam,w przeciwieństwie do niektórych Pań. :-p

Agutka przykro mi bardzo ze cie nie przeczyscilo, moze zjedz jeszcze cos fantastycznego :-D
Smiej sie zebys ty pieluchy zaraz nie potrzebowala:-p
Ale pizza to mi weszla mniam:-D

Karola,właśnie miałam pisać o jedzeniu. :-p
Wysłałam Grześka do sklepu po ... loda jednak. :-p Przyniósł mi czekoladowe Pippi,dosypałam wiórek kokosowych i ... szkoda,że nie kupił dwóch. :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Yyyy no ten ja tam niewiem jak on raczka moze sobie loda zrobic, a zimne tez mozna wloz do buzi kostki lodu do tego wiorki kokosowe I patrz jaki smakolyk:-D

Do góry